‹ Alle nieuwsberichten

Samsung presenteert Galaxy A32 5G

Samsung presenteert Galaxy A32 5G

Vandaag heeft Samsung een nieuw toestel aan de Galaxy A-serie toegevoegd: de Samsung Galaxy A32 5G. Het toestel heeft een voordelig prijskaartje; met de 5G-variant maakt Samsung 5G-internet voor een breder publiek betaalbaarder.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Samsung Galaxy A32 5GMet de Samsung Galaxy A32 5G krijg je waar voor je geld dankzij de goede specificaties en het betaalbare prijskaartje. Zo is er met veel aandacht gekeken naar het design van deze smartphone. Het toestel ziet er straks en minimaal: zo ontbreekt er een camera-eiland, want de camera’s zijn in het ontwerp verwerkt. De voorkant bestaat grotendeels uit beeldscherm van 6.5-inch groot. Met bovenin een inkeping met daarin een 13-megapixel selfiecamera.

Achterop het toestel zitten vier camera’s voor verschillende situaties. Zo is er een primaire 48-megapixelcamera aanwezig voor je normale foto’s en video’s. Voor grote landschappen gebruik je de 8-megapixelcamera met ultragroothoeklens en voor het maken van close-ups gebruik je de 5-megapixelcamera met macrolens. Ten slotte is er nog een 2-megapixelcamera met dieptesensor voor portretfoto’s. Verder beschikt de Galaxy A32 over een 5000mAh-batterij met 15W snelladen, een vingerafdrukscanner aan de zijkant en 128GB opslaggeheugen met microSD-slot.

5G-internet

Samsung kiest ervoor om dit model uit te brengen met 5G-internet. Hiermee ben je klaar voor de toekomst van 5G. In de praktijk komt het erop neer dat je zonder haperingen Netflix-series of YouTube-filmpjes streamt.

Samsung Galaxy A32 5G kopen

Je bestelt de Samsung Galaxy A32 5G bij Belsimpel als los toestel of in combinatie met een abonnement. Beide toestellen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, paars en wit.