‹ Alle nieuwsberichten

Net onthuld: de Samsung Galaxy S21-serie!

Net onthuld: de Samsung Galaxy S21-serie!

Vers van de pers: Samsung heeft zijn Samsung Galaxy S21-serie zojuist aan de wereld laten zien. De serie bestaat uit de Samsung Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G en de Samsung Galaxy Ultra 5G. Als je een van deze toestellen nú pre-ordert, dan krijg je er ook nog draadloze oortjes en een Galaxy SmartTag bij cadeau! Wees er snel bij, want op = op

Belangrijkste specificaties

De S21-serie heeft ten eerste zeer uitgebreide cameramogelijkheden. Zo film je met de Director View tegelijk met de camera’s op de voor- en achterzijde. Ook maak je video’s in 8K-kwaliteit, waar je achteraf ook foto’s uit kunt kiezen. Het AMOLED-display met een adaptieve verversingssnelheid van 120Hz zorgt daarnaast voor een ongekende kijkervaring mét goede batterijduur. Het scherm kiest zelf een verversingssnelheid op basis van wat je bekijkt, zodat je geen onnodig hoge verversingssnelheid gebruikt. Dat scheelt veel in het energieverbruik!

Alle toestellen uit de S21-serie zijn bovendien klaar voor de toekomst dankzij de 5G-ondersteuning. Zo doe je lang met je nieuwe Samsung-telefoon! Ook handig: alle toestellen zijn draadloos oplaadbaar.

Galaxy SmartTag en nieuwe Galaxy Buds Pro

Naast nieuwe telefoons presenteerde Samsung ook nog andere producten. Helemaal nieuw is de Galaxy SmartTag. Deze ‘tag’ is voorzien van Bluetooth en kun je vastmaken aan bijvoorbeeld je sleutelbos. Als je je sleutels dan niet kunt vinden, kun je via de SmartTag via geluid zoeken naar je sleutelbos. Ook kun je met de SmartTag je telefoon terugvinden: dubbelklik op de knop en je telefoon gaat over zodat je hem snel kunt vinden. 

Het andere product dat Samsung heeft onthuld, zijn de Samsung Galaxy Buds Pro. Deze oortjes zijn, de naam zegt het al, de Pro-variant van de Samsung Galaxy Buds. Deze zullen verkrijgbaar zijn in paars (violet), zilver en zwart.

Verschillen

De Samsung Galaxy S21 5G en S21+ 5G zijn bijna identiek aan elkaar. Het belangrijkste verschil is de Samsung Galaxy S21 5G 6.2 inches groot is, en de S21+ 5G 6.7 inches groot is. Daarnaast is de accu van de S21+ met 4800mAh nog wat groter dan die van de S21 (4000mAh).

De S21 Ultra 5G lijkt op de S21 en S21+, maar is met 6.8 inches de grootste van de drie. Ook heeft deze 12GB of 16GB RAM-geheugen, waar de S21 en S21+ allebei 8GB RAM-geheugen hebben. Daarnaast heeft de S21 Ultra vijf camera’s, en hebben de S21 en S21+ er drie. Ook is hij compatibel met de S-Pen (bekend van de Samsung Galaxy Note-serie) meegeleverd). Hij heet niet voor niets ‘Ultra’ natuurlijk!

Varianten

De Samsung Galaxy S21 5G is verkrijgbaar in:

De Samsung Galaxy S21+ 5G verschijnt in:

De Samsung Galaxy S21 Ultra 5G is te bestellen in de kleuren

Door op één van de linkjes hierboven te klikken, kun je ook direct de uitgebreide specificaties van het toestel lezen.

Pre-orderactie

Als je één van de toestellen uit de Samsung Galaxy S21-serie pre-ordert, dan krijg je tijdelijk twee cadeaus! Je ontvangt namelijk de Galaxy SmartTag en de Samsung Galaxy Buds Pro óf Samsung Galaxy Buds Live (afhankelijk van het toestel dat je bestelt). Zorg dat je er snel bij bent, want op = op en deze actie wil je niet missen!