‹ Alle nieuwsberichten

Alle Samsung Galaxy S21 geruchten

Alle Samsung Galaxy S21 geruchten

In het begin van 2021 zal Samsung de opvolgers van de Galaxy S20-serie presenteren. Gaat het de Samsung Galaxy S21 worden of toch Samsung Galaxy S30? Alle geruchten over deze nieuwe high-end toppers van Samsung lees je hier!

Lancering

Zoals voorgaande jaren presenteert Samsung de nieuwe Galaxy S-telefoons in het begin van elk nieuw jaar. Volgens verschillende betrouwbare techjournalisten zal de lancering van de Galaxy S21 of S30 plaatsvinden in januari. Dit is wel wat eerder dan voorgaande jaren: de Galaxy S20-serie is namelijk in februari 2020 gepresenteerd.

Update: Samsung heeft op 4 januari 2021 online een uitnodiging geplaatst voor een evenement op 14 januari 2021. Dit online evenement zal om 16:00 uur Nederlandse te volgen zijn via een livestream.

Camera’s

Ten opzichte van de S20-serie zullen de S21/S30-telefoons waarschijnlijk weer upgrades ontvangen op het gebied van de camera’s. Op gelekte afbeeldingen is te zien dat het camera eiland er iets anders gaat uitzien. Op basis van andere geruchten lijkt het erop dat de normale en de Plus-variant drie cameralenzen krijgen. De Ultra heeft vermoedelijk een extra lens en dus in totaal vier camera’s.

Behuizing en kleuren

Hoogstwaarschijnlijk beschikken de nieuwe Samsung Galaxy S-smartphones over een glazen achterkant, net als de S20-serie. Volgens een gerucht gaat de goedkoopste variant misschien een kunststof achterkant gaat krijgen. Over de kleurvarianten van de S21/S30 is nog niet veel bekend, alhoewel er wel wat afbeeldingen gelekt zijn. Waarschijnlijk worden de toestellen in de volgende kleuren uitgebracht: zwart, grijs, wit, blauw, paars en roze. De kleurvarianten zullen niet per model gelijk zijn.

Scherm

Het lijkt erop dat Samsung de Galaxy S21- of S30-serie uitbrengt in drie schermvarianten, net als de S20-telefoons. Volgens de geruchten zullen de volgende schermgroottes beschikbaar komen: 6.2-inch, 6.7-inch en 6.8-inch. Vermoedelijk krijgen alle modellen zoals gebruikelijk een AMOLED-display.

Schrijf je in en ontvang korting

Wil jij de nieuwe Samsung Galaxy S als eerst ontvangen? Laat dan je e-mailadres achter op deze pagina. Zodra je de telefoon kunt bestellen bij Belsimpel, ontvang je een bericht van ons. Een leuke extra van Belsimpel: schrijf je je in om de hoogte te blijven? Dan krijg je korting op dit toestel. Schrijf je dus snel via deze pagina.