‹ Alle nieuwsberichten

Xiaomi presenteert Xiaomi Redmi Note 9T op 8 januari

Xiaomi presenteert Xiaomi Redmi Note 9T op 8 januari

Op vrijdag 8 januari zal de Xiaomi Redmi Note 9T worden gepresenteerd. Hij zal exclusief bij Belsimpel verkrijgbaar zijn! En als je hem vanaf 8 januari t/m 14 januari bestelt krijg je €20,- Early Bird-korting.

Betaalbare telefoon met 5G

Over de specificaties is nog niet veel bekend, maar wel heeft Xiaomi op Twitter bekendgemaakt dat hij verbinding met 5G zal ondersteunen. Eerdere toestellen uit de Redmi Note-serie van het Chinese merk kosten bij Belsimpel rond de 200 euro dus de verwachting is dat de Note 9T geen uitzondering is. Dit maakt deze telefoon vrij uniek, want er zijn nog niet zoveel betaalbare telefoons met 5G-verbinding.

Op afbeeldingen is te zien dat het toestel drie camera’s heeft op de achterkant. Wel is het nog even afwachten om te zien wat voor soort lenzen dit zijn. Verder gaan er geruchten dat de Redmi Note 9T een display heeft van 6.53 inch en een batterijcapaciteit van 5000mAh.

Bestelbaar vanaf 8 januari

Dit alles belooft veel goeds, dus houd Belsimpel in de gaten op vrijdag 8 januari! De Xiaomi Redmi Note 9T zal verkrijgbaar zijn in het zwart en in het paars, met een opslagcapaciteit van 128GB. Wees er snel bij, want als je hem voor 15 januari bestelt ontvang je €20,- Early Bird-korting!

Bron afbeelding: @Xiaomi op Twitter

Meer nieuws over: