‹ Alle nieuwsberichten

De leukste kerstcadeaus bij Belsimpel

De leukste kerstcadeaus bij Belsimpel

De gezelligste dagen van het jaar staan voor de deur; over een week is het alweer Kerstmis! Zoek je nog een mooi cadeau voor onder de kerstboom? Dan zit je bij Belsimpel goed! Uit ons brede assortiment kies je gemakkelijk het perfecte cadeau voor je vriend of vriendin, moeder, buurman of die ene collega die je al veel te lang niet in het echt hebt gezien.

De feestdagen vieren we dit jaar anders dan de vorige jaren. Des te meer reden om het thuis gezellig te maken en je familie of vrienden te verwennen met een leuk cadeautje onder de kerstboom. Of verras dit jaar eens iemand met een attent cadeau dat je bij de voordeur komt afleveren. Heb je je kerstinkopen nog niet gedaan? Bij Belsimpel vind je leuke gadgets en accessoires in alle prijsklassen, mét de Beste Prijsgarantie. En als je vandaag bestelt, worden je kerstcadeaus morgen al bij je thuis bezorgd. Genoeg tijd dus, om ze nog feestelijk in te pakken en stiekem onder de boom neer te leggen.

Cadeaus onder de €25,-

Voor minder dan €25,- haal je al de leukste cadeautjes in huis. Iets wat iedere smartphone-bezitter wel kan gebruiken is bijvoorbeeld een handige powerbank of een (draadloze) oplader. Heb je het lootje getrokken van iemand die veel onderweg is, dan is een telefoonhouder voor op de fiets of in de auto misschien een goed idee. Of wil je iemand verrassen die soms wat onhandig kan zijn, denk dan eens aan een mooi telefoonhoesje.

Pak groots uit

Pak je het liever wat grootser aan? Verras een echte muziekliefhebber dan met een stel goede oordopjes of een koptelefoon, bijvoorbeeld de kleurrijke, draadloze koptelefoons van Fresh 'n Rebel. Met z'n allen van kersthitjes genieten? Bekijk dan ook eens onze bluetooth speakers, zoals de slimme speakers van Google of Apple. Voor de sportfanaten is een fitnesstracker of sportieve smartwatch het perfecte cadeau. Ga voor de beginnende sporter bijvoorbeeld voor de Xiaomi Mi Band 5 en voor de regelmatige sporter voor de Huawei Watch GT 2 Pro.

Of verwen jezelf

Heb je een leuke gadget voor jezelf gezien of ben je toe aan een nieuwe telefoon of nieuw abonnement? Elke dag van het jaar, en de feestdagen al helemaal, is natuurlijk het perfecte moment om jezelf te trakteren! Dankzij de GOGOGO Deals is een T-Mobile-abonnement nu extra voordelig, bijvoorbeeld in combinatie met de Samsung Galaxy S20 5G. Ook KPN Unlimited-abonnementen zijn tijdelijk extra scherp geprijsd; je krijgt nu onbeperkt bellen en internetten voor maar €32,50 per maand. En als je al KPN Thuis hebt, krijg je hier nog €7,50 extra korting bij. De aanbieding is geldig op KPN Sim Only-abonnementen, maar ook op abonnementen in combinatie met populaire telefoons, zoals de iPhone 11, OnePlus 8T of de Google Pixel 5. Liever een toestel zonder abonnement? Misschien is de Motorola Moto G 5G dan iets voor jou. Of wat dacht je van de prijs-kwaliteittoppers van Realme, zoals de Realme X50 of de Realme 7.

Is je verlanglijstje klaar? Als je vandaag voor 23:30 uur bestelt, versturen we dezelfde dag nog. Door drukte vlak voor de feestdagen kan het wel iets langer duren voordat de postbezorger je bestelling aflevert. Wacht dus niet te lang! Zo weet je zeker dat jouw cadeautjes op eerste kerstdag onder de boom liggen.