‹ Alle nieuwsberichten

Buitenland bellen en kosten

De aankomende zomervakantie brengt een groot deel van Nederland traditiegetrouw in het buitenland door. Belsimpel.nl adviseert u vooraf goed uit te zoeken wat de kosten zijn voor bellen en internetten op u telefoon in het land waar u naar toe gaat. Om het u gemakkelijk te maken vindt u hieronder alvast wat informatie over de tarieven voor bellen in het buitenland*:

 

 

Vodafone logo

 

Met Vodafone passport sms’t u tegenwoordig uit 42 landen voor slechts 13 cent. Bellen met Vodafone passport kost u 79 cent per gesprek plus uw thuistarief (buiten de bundel). Gebeld worden in het buitenland kost u met passport slecht 79 cent, ongeacht hoe lang het gesprek duurt.T-Mobile logo

 

Bij T-Mobile betaalt u in zone 1 (dit zijn de meeste Europese vakantiebestemmingen) 51 cent per minuut voor bellen in het buitenland. Voor gebeld worden betaalt u 23 cent en het sturen van een smsje kost 13 cent per bericht. 

 


kpn logo

 

Bij KPN betaalt in u in de EU landen 51 cent per minuut voor bellen naar Nederland. Gebeld worden kost u 23 cent per minuut en sms’en kost u 13 cent per bericht. 


Image and video hosting by TinyPic 

 

Bij Telfort betaalt u in EU landen en enkele andere landen 51,17 cent per minuut voor bellen naar Nederland. Gebeld worden kost u met Telfort 22,61 cent per minuut en sms’en kost u 13 cent per bericht. 


Image and video hosting by TinyPic

 

Bij Hi betaalt u in EU landen plus enkele andere landen 51 cent per minuut voor bellen naar Nederland. Gebeld worden kost u 23 cent per minuut en sms’en kost u 13 cent per bericht.

 


belsimpel.nl

 

Het team van Belsimpel.nl wenst u een fijne zomer! Voor al uw vragen staan wij ook deze zomer elke werkdag voor u klaar van 9.00 tot 23.30.
 

 

*genoemde tarieven gelden niet voor alle tariefplannen en zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de exacte tarieven klikt u op meer info bij uw provider.

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.