‹ Alle nieuwsberichten

Oppo lanceert betaalbare 5G-telefoon: de A73 5G

Oppo lanceert betaalbare 5G-telefoon: de A73 5G

Oppo heeft een nieuwe smartphone voor de A-serie gepresenteerd: de Oppo A73 5G. Dit is een relatief betaalbare 5G-telefoon. Het toestel is beschikbaar in één kleur: Navy Black.

5G-internet en 90Hz verversingssnelheid

Oppo A73 5G ZwartEen mooie ontwikkeling die we zien is dat de ondersteuning voor 5G-internet niet alleen op duurder high-end telefoons aanwezig is, maar ook vaker op goedkopere smartphones zoals de Oppo A73 5G. Hiermee kun je je favoriete Netflix-serie of Spotify-playlist zonder haperingen streamen. Series, filmpjes, games, sociale media en andere content worden bovendien heel vloeiend weergegeven dankzij het scherm met een ververginssnelheid van 90Hz. Bovendien is het display lekker groot met een formaat van 6.5-inch. In de linker bovenhoek zit een gaatje met daarin de 8-megapixel selfiecamera.

Overige specificaties

Achterop de Oppo A73 5G zitten drie camera’s waaronder een primaire 16-megapixelcamera. Verder is er nog een 8-megapixelcamera met ultragroothoeklens waarmee je meer vastlegt op één beeld, bijvoorbeeld een groot landschap. Ten slotte is er nog een 2-megapixelcamera met dieptesensor zodat je een scherptediepte-effect creëert in portretfoto’s. De A73 wordt aangestuurd door de MediaTek Dimensity 720-processor en 8GB werkgeheugen. Verder heeft deze Oppo-telefoon 128GB opslaggeheugen met microSD-slot, dualsim en een 4040mAh-batterij met 18W snelladen.

Oppo A73 5G kopen

Je kunt de Oppo A73 5G bestellen bij Belsimpel als los toestel of in combinatie met een abonnement. De losse verkoopprijs is bij release € 329,-. De A73 5G is verkrijgbaar in de kleur zwart.

Meer nieuws over: