‹ Alle nieuwsberichten

Nu te bestellen bij Belsimpel: iPhone 12 Mini en iPhone 12 Pro Max

Nu te bestellen bij Belsimpel: iPhone 12 Mini en iPhone 12 Pro Max

Op 13 oktober is de Apple iPhone 12-serie aangekondigd en vanaf vandaag kun je de iPhone 12 Mini en iPhone 12 Pro Max bij Belsimpel bestellen. Drie weken geleden gingen de iPhone 12 en 12 Pro al in de verkoop.

iPhone 12 Mini: kleinste iPhone dit jaar

Tegenwoordig worden smartphoneschermen steeds groter en niet iedereen is daar fan van. Gelukkig is daar de iPhone 12 Mini! Zoek je een high-end telefoon met een klein scherm en compact formaat? Dan is deze 12 Mini een interessante optie. Dit toestel heeft dezelfde snelle Apple A14-processor als de andere iPhone 12-telefoons. Je levert dus niet in op snelheid en kracht.

Verder heeft de Apple iPhone 12 Mini een 5.4-inch OLED-display. Dankzij dit kleine schermformaat blijft de smartphone handzaam. Met dit schermpje komen video’s, games en andere content goed tot hun recht want dankzij OLED spatten kleuren van het display af. De voorkant is van sterk Ceramic Shield: dit glas is sterker dan normaal glas. De randen zijn van hoogwaardig aluminium.

Aan de achterkant van de telefoon zit een dubbele 12-megapixelcamera met groothoek- en ultragroothoeklens. Beide lenzen beschikken over nachtmodus zodat je ook bij weinig licht nog goede, duidelijke foto’s maakt. Ook de portretmodus is aanwezig: hiermee zorg je voor een scherptediepte-effect in je portretfoto’s. Verder is ondersteunging voor 5G-internet aanwezig. Je kunt dus zonder haperingen je favoriete Netflix-serie streamen en alle content op sociale media wordt supersnel ingeladen.

iPhone 12 Mini

iPhone 12 Pro Max: grote krachtpatser

Zoek je echt de allerbeste iPhone van dit jaar? Of ben je liefhebber van een groot scherm? Dan is de iPhone 12 Pro Max de telefoon voor jou. Zo is het OLED-display van dit toestel 6.7-inch groot. Dit formaat is ideaal voor series, filmpjes en games. Bovendien geniet je van een hoog contrast en levensechte kleuren.

De Apple iPhone 12 Pro Max biedt op alle gebieden razendsnelle prestaties dankzij de Apple A14-processor en 5G-internet. Zo kun je moeiteloos zware games spelen en zonder haperingen muziek of series streamen. Vind je de camera’s op een smartphone belangrijk, dan zit je met deze iPhone goed.

De camera set-up van de iPhone 12 Pro Max is gelijk aan die van de iPhone 12 Pro. Echter, qua specificaties biedt de Pro Max net even wat meer. Zo kun je tot 5x optisch inzoomen in plaats van 4x en tot 12x digitaal inzoomen in plaats van 10x. Het toestel heeft net als de 12 Pro een LiDAR-scanner die de afstand tot een onderwerp meet voor diepte. Deze 3D-weergave kun je vervolgens gebruiken voor augmented reality.

iPhone 12 Pro Max en iPhone 12 Mini kopen

Bij Belsimpel koop je de iPhone 12 Pro Max als los toestel of in combinatie met een abonnement. De telefoon is beschikbaar in drie opslagvarianten: 128GB, 256GB en 512GB. Je kunt kiezen uit de kleuren blauw, goud, zilver en zwart.

Ook de iPhone 12 Mini is te bestellen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Er zijn drie opslagvarianten beschikbaar: 64GB, 128GB en 256GB. De telefoon is verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, rood, wit en zwart.