Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Nokia ontkent Android toestel

Eerder vandaag ging het gerucht dat de Finse fabrikant Nokia een nieuw toestel zou introduceren voorzien van het door Google ontwikkelde besturingssysteem Android.

Nokia heeft dit echter stellig ontkend tegenover nieuwssite CNet. Een woordvoerder laat weten dat het gerucht over een van Android voorzien toestel met touchscreen ver van de waarheid is. De opvolgers van populaire toestellen zoals de N97 zullen dus niet voorzien zijn van het op Linux gebaseerde Android.

Opmerkelijk

Het uitbrengen van een toestel met Android zou een zeer opmerkelijk stap voor Nokia zijn. Nokia is de grote motor achter het besturingssyteem Symbian. Verder werkt Nokia al langer aan een tweede besturingssysteem onder de naam Maemo.

Android

Toch is er nog positief nieuws te melden voor de Android-liefhebbers. Uit gelekte documenten zou blijken dat Sony Ericsson wel degelijk werkt aan een Android-toestel onder de naam Rachael. Het toestel zou de nieuwste telg aan de XPeria-familie moeten worden.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A1 64GB Black

Xiaomi Mi A1 64GB Black

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Huawei P Smart Black

Huawei P Smart Black

 
Nokia 6.1 32GB Black

Nokia 6.1 32GB Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.