‹ Alle nieuwsberichten

Motorola presenteert Moto G9 Power en Moto G 5G

Motorola presenteert Moto G9 Power en Moto G 5G

Vandaag presenteert Motorola twee nieuwe toestellen: de Motorola Moto G9 Power met een gigantische accu en de Motorola Moto G 5G, een mooie 5G-smartphone. De voorganger van de Moto G9 Power, de Moto G8 Power, was al een razend populair toestel, dus de verwachtingen zijn hooggespannen.

Motorola Moto G9 Power specificaties

De Motorola Moto Power-serie is in het leven geroepen om in één behoefte te voorzien: een goedkope smartphone met een enorme accu. De capaciteit van deze batterij is 6.000mAh, dat betekent dat deze Motorola Moto G9 Power een accu heeft die anderhalf keer zo groot is als de gemiddelde Android-smartphone in 2020. Verder heeft de Moto G9 Power een prima processor, een goede camera, 4GB werkgeheugen en een supergroot 6.8-inchscherm.

De prijs van het toestel valt ook op, want met een adviesprijs van 199 euro is dit een zeer betaalbare optie. Je kunt twee simkaarten tegelijk plaatsen of kiezen voor het plaatsen van een microSD-kaart. De Motorola G9 Power is verkrijgbaar in twee kleuren: Metallic Green en Electric Violet. Standaard wordt het toestel uitgevoerd met 128GB opslagruimte.

Motorola Moto G 5G specificaties

Het tweede toestel dat Motorola vandaag presenteert is de Motorola Moto G 5G. Misschien was je al opgevallen dat het plusmodel, de Motorola Moto G 5G Plus, al in juli van dit jaar uitkwam. Nu is er dus een ‘reguliere’ Moto G 5G, die wat luxueuzer is dan de Moto G9 Power. Zoals de naam al verraadt heeft dit toestel een 5G-ontvanger, zodat je toegang krijgt tot de nieuwste generatie supersnel mobiel internet.

Verder heeft de Moto G 5G een snelle Snapdragon 750G-chip die geschikt is voor gamen en een grote accu met een capaciteit van 5.000mAh. Dit is een uitstekende telefoon om video’s en films te kijken, want hij heeft een haarscherp IPS-scherm met een resolutie van 2400x1080 pixels. Opvallend is het ontbreken van een scherm met een hoge verversingssnelheid, een functie die het plusmodel wel heeft. De Motorola Moto G 5G heeft 64GB opslagruimte dat je kunt uitbreiden met een microSD-kaartje. Je kunt hem krijgen in één kleur: Volcanic Grey.

Nu bij Belsimpel

Ben jij benieuwd naar deze toestellen of ben je al zo enthousiast dat je er gelijk eentje wil hebben? Je vindt ze vanaf vandaag bij Belsimpel! Ga je voor de Motorola Moto G9 Power met de gigantische batterij of kies je toch voor de wat luxer uitgevoerde Motorola Moto G 5G?