‹ Alle nieuwsberichten

Flash sale: alleen vandaag is de Xiaomi Mi 10 Lite 64GB Grey extra voordelig!

Flash sale: alleen vandaag is de Xiaomi Mi 10 Lite 64GB Grey extra voordelig!

Toe aan een nieuwe telefoon? De Xiaomi Mi 10 Lite is misschien wel iets voor jou! Alleen vandaag krijg je tijdens de Flash Sale €30,- euro korting op het toestel. Wees er snel bij, want op = op!

Scherpe camera’s

Met de Xiaomi Mi 10 Lite 64GB is het niet langer nodig om je zware fototoestel mee te slepen op vakantie! De telefoon heeft namelijk vier (!) camera’s op de achterkant, waarvan één 48-megapixelcamera. Hiermee maak je haarscherpe foto’s en film je in 4k-kwaliteit. Verder heb je een ultra-groothoekcamera, dieptesensor en een macro-camera. Met de 16-megapixel frontcamera maak je daarnaast mooie selfies.

Snelle processor

De Xiaomi Mi 10 Lite is een echte alleskunner! Hij heeft namelijk een Qualcomm Snapdragon 765G-processor. In combinatie met de 6GB aan werkgeheugen betekent dat dat het toestel zware taken aankan en geschikt is om mee te multitasken. Zo speel je dus bijvoorbeeld games op het toestel, maar kun je ook apps in dual screen-modus gebruiken. Dat betekent dat je kunt appen in de onderste helft van je scherm, terwijl je in de bovenste helft naar een filmpje kijkt.

Strak design

Het oog wil natuurlijk ook wat. Gelukkig is de Mi 10 Lite strak vormgegeven. Je ziet dat aan de camera’s, die in een strakke vierkant zijn geplaatst, maar ook aan het scherm. Het display vult namelijk bijna de volledige voorkant van de telefoon. In het midden van de bovenkant vind je een kleine inkeping: hier zit de camera.

Alleen vandaag: Flash Sale!

Alleen vandaag is de Xiaomi Mi 10 Lite 64GB Grey extra scherp geprijsd: je scoort ‘m al voor €249,-! Maar let op: op is ook echt op. Twijfel dus niet te lang!

Meer nieuws over: