‹ Alle nieuwsberichten

Bestel nu de iPhone 12 en iPhone 12 Pro bij Belsimpel

Bestel nu de iPhone 12 en iPhone 12 Pro bij Belsimpel

Afgelopen dinsdag, 13 oktober, heeft Apple de iPhone 12-serie aangekondigd. Vanaf vandaag kun je de iPhone 12 en iPhone 12 Pro bestellen bij Belsimpel. De iPhone 12 Mini en iPhone 12 Pro Max zijn vanaf vrijdag 6 november te bestellen.

iPhone 12

De iPhone 12 is misschien wel de meest interessante optie van de vier nieuwe iPhones. Dit toestel is een stuk goedkoper dan de Pro en Pro Max maar heeft qua snelheid en kracht hetzelfde te bieden. Zoek je extra cameramogelijkheden? Dan kun je voor de Pro of Pro Max gaan. Die laatste kies je ook wanneer je een iPhone met een groot scherm (6.7-inch) zoekt.

iPhone 12 PRODUCT REDDe Apple iPhone 12 heeft een OLED-display van 6.1-inch groot en dat is een mooie upgrade ten opzichte van de iPhone 11 die een LCD-scherm heeft. Dankzij OLED spatten kleuren van het scherm af zodat optimaal geniet van series, games en andere content. Het ontwerp bestaan uit aluminium randen, een glazen achterkant en Ceramic Shield aan de voorkant: dit glas is sterker dan normaal glas en gaat dus minder snel kapot. Je kunt de iPhone 12 in vijf kleuren kopen: zwart, blauw, groen, rood en wit. Hierbij heb je keuze uit 64GB, 128GB of 256GB opslag.

Onder de motorkap van de iPhone 12 zit een Apple 14 Bionic-processor voor razendsnelle prestaties! Apps starten snel op en je kunt vloeiend multitasken. Ook ondersteunt de Apple iPhone 12 5G-internet zodat je zonder haperingen je favoriete Netflix-serie of YouTube-filmpje streamt. Achterop het toestel zitten twee verbeterde camera’s met een groothoeklens en ultragroothoeklens. De camera beschikt over nachtmodus waarmee je mooie foto’s maakt bij weinig licht.

iPhone 12 Pro

De Apple iPhone 12 Pro heeft veel gelijkenissen met de normale iPhone 12. Qua afmetingen en schermformaat zijn de telefoons gelijk, alhoewel de Pro wat zwaarder is: 189 gram vs 164 gram. De Pro heeft ook 5G-internet, de A14 Bionic-chip en dezelfde camera’s. Echter, de iPhone 12 Pro heeft nog een derde camera met telelens. Hiermee kun je extra inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Ook is er een LiDAR Scanner aanwezig. Deze sensor meet de afstand tot objecten waardoor een 3D-weergave gemaakt kan worden. Dit kun je vervolgens toepassen op augmented reality.

Apple heeft de iPhone 12 Pro uitgebracht in de kleuren zwart, blauw, goud en zilver. Je kunt kiezen voor 128GB, 256GB of 512GB opslag.

iPhone 12 Pro Oceaanblauw

iPhone 12 of iPhone 12 Pro?

In het kort: zoek je de snelste iPhone van dit moment zonder het volle pond te betalen? Dan kies je de iPhone 12. Zoek een luxere, premium iPhone met meer cameramogelijkheden? Dan is de iPhone 12 Pro interessant voor jou.

Dan heb je ook nog de iPhone 12 Mini en 12 Pro Max. De Mini is op het schermformaat gelijk een de iPhone 12. Dus zoek je een kleiner scherm (5.4-inch) dan is de Mini wat voor jou. Zoek je een groot scherm en de beste camera’s? Dan is de iPhone 12 Pro Max interessant. Deze laatste twee modellen zijn vanaf 6 november te bestellen.

iPhone 12 en 12 Pro kopen

De Apple iPhone 12 en 12 Pro bestel je bij Belsimpel als los toestel of in combinatie met een abonnement. De iPhone 12 is los vanaf € 909,= (64GB) verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, groen, rood en wit. De prijs loopt op wanneer je voor meer opslag van 128GB of 256GB gaat.

De iPhone 12 Pro is los vanaf € 1159,- (128GB) verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, goud en zilver. Ga je voor meer opslag, 256GB of 512GB, dan loopt de prijs op.