‹ Alle nieuwsberichten

OnePlus presenteert de OnePlus 8T

OnePlus presenteert de OnePlus 8T

Vandaag is de OnePlus 8T gepresenteerd als opvolger van de OnePlus 8. Deze krachtpatser heeft enkele mooie upgrades ten opzichte van de OnePlus. Zo heeft de 8T een 120Hz-display voor supervloeiende beelden en zitten er achterop vier camera’s voor verschillende situaties.

Krachtige hardware en 120Hz-display

De OnePlus 8T is één van de krachtigste Android-telefoons van dit moment. Zo zit er onder de motorkap van deze smartphone een Qualcomm Snadragon 865-processor gepaard met 8GB of 12GB werkgeheugen. Je kunt dus zonder haperingen gamen en apps starten altijd razendsnel op. Ook internetten en streamen gaat supersnel dankzij ondersteuning voor 5G en wifi 6.

Het 6.55-inch AMOLED-display van de 8T is perfect voor series, games en andere content. Dankzij AMOLED zijn zwartbeelden écht zwart en spatten kleuren van het scherm af. Bovendien geniet je altijd van vloeiende beelden dankzij een verversingssnelheid van 120Hz. Verder heeft de OnePlus 8T stereospeakers voor een nog betere geluidskwaliteit. Uiteraard ondersteunt de 8T de snellaad-techniek Warp Charge. Hiermee is 65W snelladen mogelijk waardoor de 4500mAh-batterij in ongeveer 39 minuten volledig opgeladen is.

Camera-setup met vier lenzen

Ook op het gebied van fotografie zit je met de OnePlus 8T goed vanwege de vier camera’s achterop. Het toestel heeft een primaire 48-megapixelcamera met optische beeldstabilisatie voor haarscherpe foto’s en video’s. De 16-megapixelcamera met ultragroothoeklens heeft een bredere kijkhoek en gebruik je voor grote landschappen. Voor het maken van close-ups gebruik je de 5-megapixelcamera met macrolens. Ten slotte gebruik je de 2-megapixelcamera met monochroomlens voor zwart/wit-foto’s.

OnePlus 8T kopen

Je kunt de OnePlus 8T per direct bestellen bij Belsimpel. Deze OnePlus-telefoon is uitgebracht in twee kleuren: Aquamarine Green en Lunar Silver. De groene kleurvariant is beschikbaar in twee geheugen combinaties: 8GB werkgeheugen + 128GB opslaggeheugen en 12GB + 256GB. De zilveren kleurvariant is beschikbaar in de combinatie 8GB + 128GB.

Meer nieuws over: