‹ Alle nieuwsberichten

De nieuwe Samsung Galaxy A42: midranger met 5G!

De nieuwe Samsung Galaxy A42: midranger met 5G!

Als je opzoek bent naar een toestel waarmee je voor een schappelijke prijs toegang hebt tot het 5G-netwerk, dan is deze nieuwe Samsung Galaxy A42 een goede optie. Samsung heeft dit toestel vandaag aangekondigd voor een adviesprijs van €379,-.

De Galaxy A-serie van Samsung doet het al een tijdje goed in de race naar een goede prijs-kwaliteitverhouding, en dat is met deze nieuwe Samsung Galaxy A42 niet anders. Samsung heeft dit toestel vandaag aangekondigd en het toestel is dan ook vanaf nu te bestellen bij Belsimpel!

5G en meer

Het meest opvallende aan deze A42 is het feit dat je voor een goede prijs een toestel krijgt die volledig toegang heeft tot het huidige 5G-netwerk in Nederland. Wanneer je graag gebruik wil maken van het snelste internet van dit moment, dan zit je met deze A42 dus sowieso goed.

Maar dat is lang niet alles, want dezelfde chipset die het toestel 5G-ondersteuning geeft, zorgt er ook voor dat het toestel bijzonder rap is. Deze Snapdragon 750G-chipset zagen we nog niet eerder in een Samsung-model, dus dat is een leuke primeur. Hij is snel maar ook erg energiezuinig, waardoor de batterij lekker lang meegaat.

Zeer ruime accuduur

Naast de zuinige chipset heeft het toestel ook een ontzettend grote batterij met 5000mAh aan capaciteit om precies te zijn. Dat is echt veel, dus je kunt gemakkelijk twee dagen door zonder op te laden. Je zorgen maken over een lege batterij midden op de dag is dus verleden tijd! Ook opladen gaat aardig snel dankzij 15W Fast Charging.

Spannend design

De kleuren grijs, wit en zwart klinken misschien niet heel spannend, maar er zit meer achter het uiterlijk van de Galaxy A42. De achterkant van de Galaxy A42 is namelijk ‘gelaagd’; er zitten vier tinten van de kleur onder elkaar op. Dit geeft een uniek uiterlijk, want het is iets wat we nog niet vaker achterop een smartphone hebben gezien!

Spannende camera’s

Ook prijkt aan de achterkant een vierdubbel camerasysteem waarmee je in ieder geval leuke foto’s kunt maken. De 48-megapixelsensor is uitermate geschikt in scherpe foto’s maken, ook in het donker. De andere lenzen zorgen ervoor dat je kunt spelen met scherptediepte, grotere kijkhoeken en macrofotografie. Voor elk wat wils dus!

Ook voorop zit natuurlijk een camera, zodat je naar hartenlust selfies maakt en videobelt. De camera zit stijlvol verstopt in de bovenkant van het scherm. Dat scherm noemt Samsung daarom een Infinity-U-display.

Het display is lekker groot, 6.6 inch in doorsnee om precies te zijn. Dit zorgt ervoor dat het toestel redelijk groot wordt, maar niet zo groot dat je hem niet meer in je broekzak kunt doen. Het Infinity-scherm heeft namelijk kleine schermranden, zodat het toestel niet uit de kluiten gewassen is.

Klinkt deze Samsung Galaxy A42 jou interessant in de oren? Bekijk dan gauw de drie verschillende opties op de Galaxy A42-pagina!

Meer nieuws over: