‹ Alle nieuwsberichten

Samsung kondigt FE van Galaxy S20 aan

Samsung kondigt FE van Galaxy S20 aan

Zojuist heeft Samsung een nieuwe telg toegevoegd aan de Galaxy S20-editie: Samsung Galaxy S20 FE 4G en Samsung Galaxy S20 FE 5G! Deze FE is gemaakt voor diegene die altijd op de hoogte is van de laatste trends, zijn camera heeft meest belangrijk vindt en actief is op sociale media.

De Fan Edition van de Samsung Galaxy S20 is een bijzondere variant van de succesvolle Galaxy S20. Hij komt bijvoorbeeld in een aantal opvallende kleuren: Cloud Navy, Cloud Red, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud White en Cloud Orange. Verder ligt duidelijk de focus op de camera aan zowel de voor- als de achterkant. Deze Galaxy S20 FE is dus echt wat voor jou als je de camera van je smartphone het meest belangrijk vindt!

Camera’s voor overal

Met de camera’s van de Galaxy S20 FE hoef je je geen zorgen meer te maken dat je momenten mist. Deze camera is gemaakt om overal en altijd tot je beschikking te staan, in wat voor situatie je ook bent beland. Ook tijdens nachtelijke escapades maak je herinneringen bijvoorbeeld, want de nachtmodus maakt ook foto’s in het donker scherp en gedetailleerd.

Vooral de frontcamera is sterk verbeterd ten opzichte van de andere leden van de familie. Deze S20 FE heeft een 32-megapixelsensor in tegenstelling tot de 8-megapixelsensor van de normale S20. Dat zorgt niet alleen voor scherpere foto’s, maar betekent ook dat de frontcamera meer licht opvangt en dus makkelijker foto’s maakt in het donker.

Met Single Take wordt het nemen van een foto nog eenvoudiger, want deze modus maakt met één druk op de knop tot veertien verschillende foto’s en filmpjes! Een kind kan de was doen.

Accu voor de hele dag

Ook is de accu van de Galaxy S20 Fan Edition wat groter dan die van de normale S20, zodat je nog langer van je telefoon kunt genieten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je ’s avonds opeens zonder telefoon zit, want een hele dag red hij bij gemiddeld gebruik lastig. Ook wanneer je dan toch alle energie uit je telefoon hebt gebruikt zit je niet lang zonder, want met Super Fast Charging zit je zo weer vol.

Voor de makers

De Samsung Galaxy S20 FE is dus bij uitstek geschikt voor diegene die z’n telefoon gebruikt voor meer dan alleen WhatsApp. Je haalt je kleurrijke telefoon uit je broekzak, je schiet een filmpje van jezelf of anderen in erg hoge kwaliteit, je snijdt het filmpje erg gemakkelijk on-the-go bij en je deelt hem razendsnel via 5G met al je volgers.

Het display van de Galaxy S20 Fan Edition is, zoals je van Samsung gewend bent, uitstekend geschikt. De resolutie is wat lager dan die van de normale S20, maar daardoor gaat hij wel langer op een batterij mee en het ziet er nog steeds fantastisch uit. Dat komt ook door de verversingssnelheid van 120 Hz, waardoor alles er ontzettend vloeiend uitziet.

Ook voor gamers

Een ander aspect waar de Galaxy S20 FE op uitblinkt is mobile gaming. Dankzij de razendsnelle hardware hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken dat er dingen gaan haperen, maar daarnaast heb je ook nog een stapje voor op je tegenstanders. Het scherm van de S20 FE heeft namelijk een ‘touch response rate’ van 240 Hz. Dat betekent grof gezegd dat het scherm 240 keer per seconde checkt of en waar je het scherm aanraakt, zodat je nooit meer een frame achterloopt.

Als jij nu warm bent voor de Galaxy S20 FE, ga dan gauw naar de productpagina van de Samsung Galaxy S20 FE 4G of de Samsung Galaxy S20 FE 5G om jouw favoriete kleur te kiezen!