‹ Alle nieuwsberichten

Xiaomi kondigt interessant budgettoestel aan: Poco X3

Xiaomi kondigt interessant budgettoestel aan: Poco X3

Op dinsdag 8 september 2020 presenteert Xiaomi zijn nieuwe budgettopper: de Xiaomi Poco X3. Het toestel bevindt zich in het budgetsegment, maar brengt je toch een aantal specificaties die je normaal alleen vindt bij duurdere smartphones. Zo krijg je een 120Hz-scherm, een grote 5160mAh-accu en een krachtiger processor die geschikt is voor zwaardere 3D-games. Van 10 tot 15 september krijg je exclusief bij Belsimpel een extra korting als je pre-ordert. 

Xiaomi Poco X3 specificaties

De Xiaomi Poco X3 is een telefoon met een aantrekkelijk prijskaartje, helemaal in de geest van de voorgaande Pocophone-toestellen: een mooi scherm, een grote batterij en een krachtige processor. Het scherm is weliswaar een IPS-LCD-scherm, maar uniek in deze prijsklasse is de 120Hz-verversingssnelheid. Dit betekent niet 60 maar 120 beeldjes per seconde, wat resulteert in een vloeiende weergave van animaties. Dit uit zich niet alleen in beter uitziende gameprestaties, maar is bijvoorbeeld ook al heel fijn bij simpele dingen, zoals scollen door een webpagina. Dat ziet er mooi uit!

Naast het mooie scherm beschikt de Poco X3 over een Snapdragon 732G-processor voor langdurig goede prestaties. Deze processor is ook erg geschikt voor mobiele gamers, want zwaardere 3D-games kan deze chip ook goed draaien. Ook fijn voor gamers en iedereen die wel eens een film of video kijkt op zijn telefoon: de Xiaomi Poco X3 beschikt ook over stereospeakers, zodat je kunt genieten van een fijne geluidsweergave. Dit staat tegenover andere toestellen in deze prijsklasse, want die hebben meestal een enkele speaker aan de onderkant van het toestel. De accu gaat lang mee, want met een capaciteit van 5160mAh kun je gemakkelijk een hele dag vooruit. De accu is ook snel weer op te laden met een vermogen van 33W.

Betaalbaar toestel voor de lange duur

De specificaties van de Poco X3 liegen er niet om: de relatief krachtige chip en de moderne technologieën zorgen ervoor dat dit een toestel is waar je over een jaar of twee nog steeds goed gebruik van kunt maken.

Xiaomi Poco X3 kopen

De Xiaomi Poco X3 is vanaf donderdag 10 september te pre-orderen bij Belsimpel! Je kunt het toestel krijgen in twee kleuren: Blue en Black. Naast de verschillende kleuren kun je kiezen uit een 64GB- of een 128GB-variant.

Als je tussen 10 en 15 september een pre-order plaatst, krijg je ook nog een early bird-korting. De 64GB-varianten kosten dan slechts 199 euro en de 128GB-varianten gaan voor slechts 249 euro over de toonbank. Wees er snel bij!

 

 

Meer nieuws over: