‹ Alle nieuwsberichten

Back to school

Back to school

De zomervakantie is alweer (bijna) afgelopen. Met frisse moed en nieuwe energie gaan we beginnen aan een nieuw school-/studiejaar of eerste werkdag. Om je extra te motiveren hebben we enkele telefoons en accessoires voor jou op een rijtje gezet, waarmee je gegarandeerd klaar bent om weer van start te gaan!

De eerste dag na je vakantie kan leuk zijn omdat je oude bekenden weer ziet of juist nieuwe mensen leert kennen, maar de eerste dagen kunnen ook weer flink wennen zijn! De producten in dit artikel kunnen je helpen om weer gauw in je oude ritme te komen.

Wearables

Wij mensen zijn bezige bijtjes en hebben het altijd druk met school, studie, werk én ons sociale leven. Af en toe je rust pakken of een wandeling maken, zorgt ervoor dat de druk een beetje afneemt. Heb je hiervoor wat extra motivatie of hulp nodig? Misschien kan een smartwatch of activity tracker helpen.

Huawei Watch GT 2/2e

Met een van deze twee Huawei-horloges krijg je meer inzicht in je sportprestaties en gezondheid. Naast dat de smartwatches de afgelegde afstand, het aantal gezette stappen, de snelheid, calorieverbranding en je slaap meten, zijn ze ook voorzien van een hartslagsensor en houden ze je stressniveau in de gaten. Om de stress te verminderen geeft het horloge je een ademhalingsoefening. Ook geven ze een bewegingsreminder wanneer je te lang stil zit achter je bureau. Ontzettend handig dus! De Huawei Watch GT 2 is beschikbaar in een klassieke- en sportuitvoering. De Huawei Watch GT 2e is vooral gericht op de sporters.

Xiaomi Mi Band 5

Als je een smartwatch te uitgebreid vindt, is een activity tracker misschien wel wat voor jou. De Xiaomi Mi Band 5 is een betaalbaar polsbandje met veel eigenschappen van een smartwatch. Zo meet de fitness tracker je sportactiviteit, hartslag, calorieverbranding, stappen, afstand en slaap. Verder registreert de Mi Band 5 ook of je voldoende beweging krijgt. Zit je te lang stil? Dan geeft het bandje een melding om in actie te komen. Zo zorg je ervoor dat je dagelijks voldoende beweegt!

Telefoons

Heb je net een dure vakantie achter de rug, maar ben je toe aan een nieuwe telefoon? Je kunt al gauw te veel betalen voor een smartphone met onnodig veel functies. We hebben daarom enkele prijstoppers voor je uitgezocht!

Xiaomi Mi 10

De Xiaomi Mi 10 heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding dankzij de zeer goede specificaties en het voordelige prijskaartje. Dit toestel heeft een groot 6.67-inch oled-display voor vloeiende, haarscherpe beelden. Niet alleen ideaal voor series, games en andere content, maar bijvoorbeeld ook als je een e-mail schrijft of een document leest. Verder ondersteunt de Mi 10 5G-internet zodat je overal snel apps, afbeeldingen of documenten downloadt. Er is grote accu aanwezig, zodat je zorgeloos urenlang bezig kunt zijn. Bovendien is de Snapdragon 865-processor energiezuinig en ondersteunt de batterij snelladen met 30W. Zo laad je je telefoon binnen no-time weer op!

RugGear RG655

Ben je vooral buiten aan het werk, of in ruigere omstandigheden? Dan is de RugGear RG655 de perfecte telefoon voor jou! Deze “bouwvakkerstelefoon” kan tegen een stootje en is ook nog stof- en waterdicht. De smartphone heeft een militaire MIL-STD-810G-certicatie wat betekent dat het toestel getest is op valpartijen van 1,5 meter hoogte. Daarnaast is de RG655 ook bestand tegen extreem lage en hoge temperaturen. Ook handig: deze RugGear-telefoon heeft een extra luide speaker voor rumoerige werkomgevingen, bijvoorbeeld in de bouw.