‹ Alle nieuwsberichten

Motorola presenteert betaalbare Moto G9 Play

Motorola presenteert betaalbare Moto G9 Play

Vandaag heeft Motorola de Moto G9 Play aangekondigd. Dit is een betaalbaar instapmodel en misschien wat voor jou als je niet te veel geld wilt uitgeven aan een nieuwe smartphone. Helemaal als je net een dure vakantie achter de rug hebt.

Grote batterij voor lang gebruik

Wat opvalt aan de G9 Play is de grote 5000mAh-batterij: in deze prijsklasse is dat vrij uniek. Volgens Motorola zou de accu tot wel twee dagen meegaan op één acculading. Uiteraard is dit ook afhankelijk van de instellingen en hoe intensief je de telefoon gebruikt.

Het toestel wordt aangestuurd door een Snapdragon 662-processor en 4GB werkgeheugen. Voor standaard taken als internetten, e-mailen en foto’s maken en apps als WhatsApp, Facebook, Snapchat en TikTok is de processor gewoon snel en vloeiend. Voor zwaardere games is het toestel minder geschikt.

Drie camera’s aan de achterkant

Achterop de Motorola Moto G9 Play zijn drie camera’s geplaatst. Dankzij de 48-megapixelhoofdcamera met Quad Pixel-technologie maak je ook bij weinig licht scherpe foto’s. De 2-megapixelcamera met dieptesensor gebruik je voor portretfoto’s. Dankzij een bokeh-effect, oftewel scherptediepte-effect, vervaagt de achtergrond terwijl je onderwerp scherp blijft. Ten slotte is er nog een 2-megapixelcamera met macrolens om scherpe close-ups te maken. Dit betekent dat je de details van kleine diertjes en planten van dichtbij haarscherp vastlegt.

Overige specificaties

De Motorola Moto G9 Play heeft een 6.5-inchdisplay met een HD+ resolutie van 1600x720 pixels. Dit grote scherm is ideaal voor series, filmpjes en sociale media. Het toestel heeft 64GB-opslaggeheugen aan boord met een microSD-slot zodat je meer opslagruimte creëert door middel van een geheugenkaartje.

Verder heeft de smartphone een vingerafdrukscanner aan de achterkant, USB-C-poort, 3.5mm-audiopoort en dualsim. Aan de zijkant zit een Google Assistent-knop waarmee je spraakbediening inschakelt. Via de ze virtuele assistent kun je vragen stellen of commando’s uitvoeren.

Motorola Moto G9 Play kopen

De Motorola Moto G9 Play is vanaf vandaag te bestellen bij Belsimpel. Je kunt de Moto G9 kopen als los toestel voor € 169,- of in combinatie met een abonnement. Deze Motorola-telefoon is verkrijgbaar in de kleuren Forest Green en Sapphire Blue.