‹ Alle nieuwsberichten

Nieuw bij Belsimpel: betaalbare Xiaomi Mi Band 5

Nieuw bij Belsimpel: betaalbare Xiaomi Mi Band 5

In de zomer van 2020 heeft Xiaomi de vijfde generatie van de populaire Mi Band-serie aangekondigd: de Xiaomi Mi Band 5. Wil je weten of deze activity tracker wat voor jou is? Lees dan verder.

Meet je sportactiviteiten en gezondheid

Met de Xiaomi Mi Band 5 om je pols krijg je meer inzicht je sportactiviteiten en gezondheid. Zo heeft de fitness tracker elf voor geïnstalleerde sport modi. Je gebruikt deze Xiaomi-wearable onder andere voor wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen, fitness en yoga. Al je resultaten bekijk je na je workout rustig in de Mi Fit-app.

Daarnaast heeft de Mi Band 5 onder andere een hartslagsensor, stappenteller en slaapmonitor. De activiteitentracker meet ook je stressniveau en geeft een melding zodra dit te hoog wordt. Je kunt dan direct aan ademhalingsoefening doen. Benieuwd hoe je slaapt? Of wil je je slaap verbeteren? De Mi Band 5 registreert verschillende fases van je nachtrust: je lichte slaap, diepe slaap en REM-slaap.

Verlengstuk van je telefoon

Deze Xiaomi Mi Band 5 is meer dan alleen een sportarmbandje, het is ook het verlengstuk van je telefoon. Notificaties van apps en inkomende telefoongesprekken check je gewoon op het scherm van de wearable. Ook zijn er functies als Find My Phone en Mute Phone aanwezig. Verder toont de smartband een weersvoorspelling van de komende dagen en krijg je een melding wanneer je te lang stil zit.

Overige specificaties

Het oled-display van de Xiaomi Mi Band 5 is een stukje groter dan zijn voorganger. Xiaomi heeft nu gekozen voor 1.1-inch kleurenscherm met een resolutie van 294x126 pixels. Verder beschikt de activity tracker over 16MB opslaggeheugen, Bluetooth 5.0 en een 125mAh-batterij. In de ‘normale modus’ zou de fitness tracker zo’n veertien dagen meegaan. Uiteraard is de accuduur afhankelijk van hoe intensief je de wearable gebruikt. Je laadt de gadget op door de magnetische lader aan de achterkant te bevestigen. Je hoeft hem dus niet meer los te koppelen.

Mi Band 5 kopen

Net als zijn voorganger is ook de Xiaomi Mi Band 5 verkrijgbaar bij Belsimpel. Wil je de Mi Band 5 kopen? Of wil je de productbeschrijving, specificaties en prijs bekijken? Ga dan naar de productpagina. Andere Xiaomi-activity trackers bekijk je hier.