‹ Alle nieuwsberichten

HTC lanceert nieuw toestel: de HTC Desire 20 Pro

HTC lanceert nieuw toestel: de HTC Desire 20 Pro

HTC heeft op een event in Taiwan een nieuw mid-rangetoestel gepresenteerd. Het is voor het eerst in lange tijd dat HTC weer met een nieuw toestel komt. Deze Desire 20 Pro heeft concurrerende specificaties voor een aantrekkelijke prijs: dus ook zeker geschikt voor de veeleisende koper!

Aantrekkelijk mid-rangetoestel

De HTC Desire 20 Pro is een interessant toestel vanwege de goede set specificaties. Zeker als jij op zoek bent naar een toestel met de nieuwste snufjes, zoals meerdere camera’s. Zo heeft de Desire 20 Pro in totaal vijf camera’s: één camera aan de voorkant en vier op de achterkant. De vier camera’s achter bestaan uit een 48-megapixelhoofdcamera, 8-megapixelcamera met ultragroothoeklens, 5-megapixelcamera met dieptesensor en een 2-megapixelcamera met een macrolens.

De camera aan de voorkant van de Desire 20 Pro heeft een 25-megapixelsensor waarmee je haarscherpe selfies maakt. Films en series kijken is ook zeker geen probleem. Het toestel heeft een 6,5-inchbeeldscherm met een FHD-resolutie waardoor alles wat je op het scherm kijkt er prachtig uit ziet.

Het brein, ook wel de processor, is niet de aller krachtigste, maar wel snel genoeg voor alle dagelijkse taken. Een voordeel van een iets minder krachtige processor, is dat deze een stuk zuiniger is in vergelijking met een krachtigere processor. Hierdoor werkt de processor efficient samen met de batterij en gata het toestel dus lang mee op één batterijlading.

Flinke accu met Quick Charge 3.0

Naast de zuinige hardware, zorgt vooral ook de batterij voor een goede accuduur. HTC heeft de Desire voorzien van een 5000mAh-batterij, waarmee je minimaal een hele dag doorkomt op één acculading. Met QC 3.0-ondersteuning is de batterij weer snel opgeladen. De Desire heeft een USB-C-poort voor het laden en overzetten van data. 

Varianten en beschikbaarheid

De Desire 20 Pro is verkrijgbaar in het zwart met 128GB aan opslaggeheugen en 6GB aan werkgeheugen. Het nieuwste toestel van HTC is nu te bestellen bij Belsimpel.nl