‹ Alle nieuwsberichten

Robuuste Land Rover Explore R nu te pre-orderen bij Belsimpel

Robuuste Land Rover Explore R nu te pre-orderen bij Belsimpel

Land Rover heeft een nieuwe, robuuste smartphone uitgebracht: de Explore R. Deze stevige telefoon is ontworpen voor het buitenleven, ruige omstandigheden en de avonturiers. De Land Rover Explore R is nu te pre-orderen bij Belsimpel.

Land Rover Explore R: ontworpen voor het buitenleven

Zoek je een smartphone die tegen een stootje en vuil kan? Dan is de Land Rover Explore R misschien wat voor jou. Deze smartphone is ontworpen voor het ruige buitenleven en is uitgebreid getest op val- en waterbestendigheid. De telefoon heeft een IP68-certificatie en is dus bestand tegen water en stof. Volgens Land Rover kun je het toestel zelfs schoonmaken met water, zeep en een borstel.

Ook is de Land Rover-telefoon voorzien van een militaire 810H-standaard. Hierdoor is toestel bestand tegen lage en hoge temperaturen tussen de -30 graden Celsius en 65 graden Celsius. Verder is het toestel tot 1,8 meter valbestendig. Op al deze punten is het de Explore R uitgebreid getest. Deze smartphone heeft verder een hoogtemeter, zaklamp en kompas en geeft extra weersinformatie over getijden, zeewatertemperatuur en zicht.

Land Rover Explore R

Land Rover Explore R specificaties

De focus bij deze telefoon ligt voornamelijk op de robuustheid, toch heeft de smartphone veel meer te bieden. De Land Rover Explore R beschikt over een 5.65-inchbeeldscherm met HD+-schermresolutie. Over het scherm zit een krasbestendig laagje: Gorilla Glass 6. Achterop het toestel zit een 12-megapixelcamera met nachtmodus, zodat je ook bij weinig licht nog goede foto’s maakt. Er is 64GB opslagruimte met microSD-slot aanwezig. Het opslaggeheugen kun je dus uitbreiden met een microSD-kaartje.

Op de achterkant van de Explore R heeft Land Rover een vingerafdrukscanner geplaatst. Hiermee heb je snel toegang tot je telefoon. Ook is dit veiliger dan een pincode, omdat je vingerafdruk echt uniek is. Verder is er een USB-C-poort aanwezig om het toestel op te laden en een 3,5mm-audiopoort voor oordopjes of een hoofdtelefoon met bedrading.

Land Rover Explore R kopen

De Land Rover Explore R is nu voor € 448,- te pre-orderen bij Belsimpel. Het toestel is verkrijgbaar in één kleur: zwart.