‹ Alle nieuwsberichten

Samsung presenteert Galaxy Note 20-serie

Samsung presenteert Galaxy Note 20-serie

Vandaag heeft Samsung de nieuwste toevoeging van de Galaxy Note-lijn gepresenteerd. Deze bestaat uit de Galaxy Note 20 en de Galaxy Note 20 Ultra. Net als hun voorgangers zijn deze toptoestellen uitgerust met de bekende S-Pen. Naast de Note-serie zijn ook de Galaxy Tab S7 en S7+, Galaxy Watch 3 en Galaxy Live Buds gepresenteerd.

Samsung Galaxy Note 20 en Note 20 Ultra

De gewone Note 20 en de Note 20 Ultra liggen niet zo ver uit elkaar qua specificaties. Zo zijn beide toestellen uitgerust met de Exynos 990-processor. Deze is ook te vinden in de S20-serie en is zeer krachtig. Er is dus ook ondersteuning voor 5G-internet.

Beiden zijn ze uitgerust met drie camera’s op de achterkant: een hoofdlens, een wijdhoeklens en een telefotolens. Wel zijn de camera’s van de Note 20 Ultra nog beter. Zo heeft de hoofdlens een resolutie van 108 megapixels, waar de gewone Note er eentje heeft van 12 megapixels. Verder heeft de telefotolens van de Ultra een groter bereik. Hij kan tot vijf keer optisch zoomen en tot wel vijftig keer digitaal.

Ook is het display van de Note 20 Ultra iets groter: 6.9 inch tegenover 6.7 inch. Ook heeft deze een hogere verversingssnelheid van 120Hz, wat voor extra vloeiende beelden zorgt. Omdat een groter beeldscherm meer stroom vraagt, is de batterij ook iets groter. Dit heeft bijna geen invloed op de batterijduur.

Daarnaast krijg je bij beiden natuurlijk ook de bekende S-Pen meegeleverd. Dat maakt deze toestellen supergeschikt voor het maken van snelle notities. Handgeschreven tekst wordt zelf omgezet in getypte tekst, zodat je jouw gedachtes snel via e-mail of Whatsapp deelt.

Samsung Galaxy Tab S7-lijn

De nieuwe tablet-lijn bestaat uit de Galaxy Tab S7 en de Galaxy Tab S7+. Het grootste verschil tussen beiden is het scherm: de Tab S7 heeft een LCD-display van 11 inch. Daarvoor is de batterij van 7040mAh groot genoeg om een lange tijd te gebruik te maken van het toestel. De S7+ heeft daarentegen een AMOLED-display van 12.4 inch. Een AMOLED-scherm is helderder en beeldt kleuren levendiger af dan een LCD-variant. Hij heeft een batterijcapaciteit van 10090mAh om deze technologie en het grotere formaat aan te kunnen.

De tablets zijn uitgerust met de razendsnelle Snapdragon 865+-processor, waardoor zware apps en games geen enkel probleem zijn. Wederom krijg je bij de Tab S7 en S7+ een S-Pen meegeleverd.

Samsung Galaxy Watch 3 en Samsung Galaxy Buds Live

Ook zijn er nieuwe accessoires gelanceerd. De nieuwe Samsung Galaxy Watch 3 is verkrijgbaar in twee formaten en ze hebben uitgebreide functies, zoals het tracken van je workout en notificaties van je telefoon weergeven. Een nieuwe mogelijkheid is een valsensor, die aangewezen mensen waarschuwt als je niet reageert als je gevallen bent.

De Samsung Galaxy Buds Live zijn nieuwe volledig draadloze oordoppen. Ze beschikken over actieve ruisonderdrukking zodat je omgevingsgeluiden kunt wegfilteren. De koperen kleur past perfect bij de koperen kleur van de Note 20, zodat je al je apparaten bij elkaar kunt matchen.

Verkrijgbaar bij Belsimpel

Ben jij toe aan een upgrade van je digitale apparaten en spreken deze Samsung producten je aan? Ze zijn beschikbaar en te pre-orderen bij Belsimpel voor € 1049,00 en € 1299,00. De Galaxy Note 20 is te bestellen in Mystic Grey en Mystic Bronze en Galaxy Note 20 Ultra is te bestellen in Mystic Black en Mystic Bronze. De Galaxy Tab S7 en Galaxy Tab S7+ zijn verkrijgbaar in de kleuren Black, Bronze en Silver. De Galaxy Watch 3 is te bestellen in twee formaten: 41mm en 45mm. Tot slot zijn de Galaxy Buds Live in de kleuren zwart, wit en brons uitgebracht.