Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Twee nieuwe Omnia-toestellen van Samsung

Woensdag 17 juni 2009, 10:02:24

Samsung leek vandaag en gisteren niet meer te stoppen en blijft maar toestellen lanceren. Vandaag zijn weer twee nieuwe Omnia leden aan de beurt, namelijk de Samsung B7300 Omnia LITE en de Samsung B7320 Omnia Pro. Nu maakt Samsung de Omnia ook bereikbaar voor de consument die op zoek is naar een gemiddeld toestel met strakke looks.

Samsung B7300 Omnia LITE

Samsung B7300 Omnia LITE

De Samsung Omnia LITE is een slider met zeer uitgebreide mogelijkheden. Zo hoef je bijvoorbeeld op het gebied van internet geen concessies te doen, het volledige pakket van UMTS, HSDPA en WiFi is namelijk aanwezig. Aan de voorkant vinden we verder een 262.000 kleuren touchscreen, uitgerust met widgets. Aan de achterkant is een 3,2 megapixel camera geplaatst die prima is uitgerust voor de gemiddelde consument.

Releasedatum

De releasedatum en de verkoopprijzen van de Samsung B7300 LITE zijn nog niet bekendgemaakt. Wel is het alvast mogelijk om alle mogelijkheden van Samsung's lichtste Omnia te bekijken op de Samsung B7300 Omnia LITE specificatiepagina.

Samsung B7320 Omnia Pro

Samsung B7320 Omnia Pro

De SAmsung B7320 Omnia Pro heeft, zoals de naam wellicht al deed vermoeden, een volledig QWERTY toetsenbord. Doordat het toestel deze heeft zal het een perfect messaging toestel zijn voor de gemiddelde consument. Boven het toetsenbord vinden we een 65.000 kleuren TFT display en aan de zijkanten zijn natuurlijk diverse sneltoetsen te vinden.

Internet

De Samsung Omnia Pro heeft verder de mogelijkheid supersnel het internet te bezoeken door haar geïntegreerde UMTS, HSDPA en WiFi ondersteuning. Het geheugen is tot het oneindige uitbreidbaar en dat is handig gezien de vele applicaties en mogelijkheden die het toestel van nature al biedt. Zo draait de Samsung Omnia Pro op het Windows Mobile besturingssysteem, waarmee je zelf dus ook applicaties kan installeren.

Camera

Op de achterkant vinden we een 3,2 megapixel camera met functies als een zelfontspanner en nachtmodus en Samsung heeft ook gedacht aan een muziekspeler en stereo FM radio. Helaas zijn de verkoopprijzen en de datum waarop de Samsung Omnia Pro in de winkels komt nog niet bekend.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl