‹ Alle nieuwsberichten

Cat lanceert nieuw vlaggenschip onder de naam S62 Pro

Cat lanceert nieuw vlaggenschip onder de naam S62 Pro

Op 28 juli 2020 presenteert Cat een nieuw vlaggenschip in zijn lijn supersterke telefoons: maak kennis met de Cat S62 Pro! Dit toestel is zoals de meeste toestellen in hun assortiment gericht op iedereen met een zwaar beroep, een liefde voor buitensporten of een harde badkamervloer.

Telefoon voor harde werkers en buitensportliefhebbers

Cat levert al langer telefoons die uitermate geschikt zijn voor extreme omstandigheden en nu komen ze met een nieuw topmodel. De Cat S62 Pro is wederom zo’n robuuste telefoon, maar in een compacter en moderner jasje. Zo zijn de fysieke knoppen weggehaald en is de bekende warmtecamera sterk verbeterd, zodat je nu in een hogere resolutie temperatuurmetingen kunt doen.

De belangrijkste kracht van deze nieuwe Cat is natuurlijk de robuuste behuizing: de achterzijde is bedekt met antislipmateriaal, dit zorgt natuurlijk voor een betere valbescherming, maar ook voor meer grip op je telefoon. Het scherm is bedekt met het keiharde en krasvrije Gorilla Glass 6. Ook deze S62 Pro is voorzien van de gebruikelijke IP68-certificering, zodat een beetje stof en water geen enkel probleem zijn. Cat heeft dit vlaggenschip daarnaast onderworpen aan een test volgens militaire standaarden, dit noemen ze MIL-SPEC-810H. Dit betekent dat het toestel een serie valtesten op staal heeft doorstaan en bestand is tegen vibraties en snelle temperatuurswisselingen.

Cat S62 Pro technische specificaties

Er is deze keer gekozen voor een groter 5.7-inchscherm dat gebruikmaakt van TFT-LCD-technologie. Het display is voorzien van speciale technologie om bediening met natte handen of zelfs handschoenen mogelijk te maken. Dat is fijn, want de Cat S62 Pro is vooral aantrekkelijk voor iedereen met een zwaar beroep, die een telefoon zoeken die tegen een stootje kan.

Onder de motorkap van deze Cat-smartphone vinden we een energiezuinige Snapdragon 660-processor die er samen met de 6GB werkgeheugen voor zorgt dat het toestel snel genoeg is voor communicatieve basistaken. De batterij gaat een stuk langer mee dan bij eerdere Cat-modellen, want er is gekozen voor een ruime capaciteit van 4000mAh. Er is één variant beschikbaar, deze is uitgevoerd in de stoere kleur Black en heeft 128GB opslagruimte.

Cat S62 Pro bestellen?

Hoewel de Cat S62 Pro vandaag aangekondigd wordt, zal je nog héél even geduld moeten hebben voordat je er eentje thuis kunt hebben. Je kunt hem gelukkig alvast wel bestellen bij Belsimpel. Volgens de verwachtingen wordt de Cat S62 Pro Black verzonden op 18 augustus.