‹ Alle nieuwsberichten

OnePlus Nord is gepresenteerd en nu te pre-orderen

OnePlus Nord is gepresenteerd en nu te pre-orderen

OnePlus heeft vandaag de Nord gepresenteerd: dit is een mid-rangetelefoon met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Met dit toestel krijg je veel smartphone voor een voordelig prijskaartje. Je kunt de OnePlus Nord nu bij Belsimpel pre-orderen in de keuren grijs en blauw.

OnePlus Nord specificaties

Zoek je een OnePlus-telefoon en vind je de huidige high-endtelefoons te duur? Dan is de OnePlus Nord in interessante optie. Zo heeft de smartphone in totaal zes camera’s: vier achterop en twee voorop. De camera-setup aan de achterkant bestaat uit een 48-megapixelhoofdcamera, 8-megapixelcamera met ultragroothoeklens, 5-megapixelcamera met dieptesensor en een 2-megapixelcamera met macrolens.

De OnePlus Nord camera’s gebruik je dus voor verschillende situaties: van grote landschappen tot groepsfoto’s en van portretten en tot close-ups. En met de dubbele frontcamera’s maak je scherpe selfies of videobel je in de hoogste kwaliteit. Series, films en je gemaakte content bekijk je op het AMOLED-display va 6.44-inch groot. Hierop spatten kleuren van het scherm af en geniet je van haarscherpe beelden.

Een mooie specificatie die we ook zien bij de OnePlus 8-serie, is de snellaad-techniek Warp Charge 30T van OnePlus. Hiermee is de 4155mAh-batterij in no-time opgeladen. Tot wel zeventig procent in dertig minuten. Verder heeft de smartphone een Snapdragon 765G-processor, vingerafdrukscanner in het scherm, USB-C-poort en dualsim.

Ondersteuning voor 5G-internet

Met de OnePlus Nord kun je gebruiken maken van het razendsnelle 5G-internet. In 2020 zijn de providers begonnen met het bouwden van 5G-netwerken. Gedurende 2020 zou 5G-internet op steeds meer plekken in Nederland beschikbaar moeten zijn.

Varianten en beschikbaarheid

De Nord is beschikbaar in twee geheugenvarianten: 128GB opslaggeheugen met 8GB werkgeheugen en 256GB opslaggeheugen met 12GB werkgeheugen. Beide varianten zijn beschikbaar in de kleuren Blue Marble en Grey Onyx. Je kunt de OnePlus Nord nu pre-orderen bij Belsimpel.