‹ Alle nieuwsberichten

Een week lang bizarre aanbiedingen bij Belsimpel

Een week lang bizarre aanbiedingen bij Belsimpel

Deze week vind je bij Belsimpel een ruime selectie aan telefoons, abonnementen, gadgets en accessoires met bizar hoge kortingen. Van maandag 20 t/m maandag 27 juli vinden namelijk weer de Bizarre Belsimpel Dagen plaats. Zit er iets voor jou tussen? Zoals altijd geldt voor alle aanbiedingen: OP = OP. Wacht dus niet te lang!

Het is weer zover: bij Belsimpel profiteer je 8 dagen lang van bizar goede aanbiedingen tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen. Met onze Beste Prijsgarantie ben je bij Belsimpel natuurlijk altijd aan het juiste adres voor de scherpste prijs, maar van maandag 20 t/m maandag 27 juli is een ruime selectie aan producten wel héél voordelig. We hebben niet alleen telefoons, maar ook gadgets, accessoires, tablets en abonnementen nóg goedkoper gemaakt dan je van ons gewend bent. Wees er wel snel bij, want voor alle aanbiedingen geldt: OP = OP!

Bekijk alle aanbiedingen >

Scherp geprijsde losse telefoons

Ben je wel toe aan een nieuwe telefoon? Of je nou op zoek bent naar een voordelig toestel voor de basistaken of een high-end alleskunner, tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen vind je zeker iets dat bij je past! Ga bijvoorbeeld voor de Alcatel 1SE (2020) 64GB, met €125,- het voordeligste toestel in de selectie, voor de nieuwe Motorola Moto G Pro met handige styluspen of voor de zeer scherp geprijsde Cat S31, als je toestel tegen een stootje moet kunnen. Liever een modulair toestel dat je zelf gemakkelijk repareert? Dan raden we de Fairphone 3 aan. Voor degenen die graag het beste van het beste willen, hebben we de Samsung Galaxy S20 Ultra voor €1049,- en de Sony Xperia 1 II voor €1069,- geselecteerd. Of wat dacht je van de LG Velvet, waarbij je €50,- cashback ontvangt én een cadeaubox t.w.v. €275,- met onder andere een Dual Screen!

De beste abonnementen-aanbiedingen

Nu is het perfecte moment om je abonnement te verlengen of over te stappen met een nieuwe telefoon. Tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen bieden we namelijk abonnementen met hoge korting aan van Ben, KPN, Lebara, Simyo, Tele2 en T-Mobile. Combineer bijvoorbeeld de iPhone XS Max of de Samsung Galaxy S20 5G+ met de onbeperkte bundels van KPN, of ga voor een 7GB internetbundel van Tele2 bij de Samsung Galaxy A41 voor slechts €18,- per maand. Ook als je op zoek bent naar een Sim Only-abonnement profiteer je deze week van korting bij Belsimpel. Bij alle nieuwe 1- en 2-jarige Sim Only-abonnementen ontvang je namelijk een Belsimpel-kortingsvoucher van €25,-!

Tablets, smartwatches, oordopjes en meer..

Deze editie van de Bizarre Belsimpel Dagen zijn er bijzonder veel gadgets en accessoires voor je geselecteerd. Sluit je af van je omgeving met een noise cancelling headset van Bose of verander gemakkelijk van werkplek met een tablet van Samsung of Apple. Ideaal voor als je thuis aan het werk bent. Ben je al lekker aan het sporten deze zomer of wil je juist meer bewegen? Met de Garmin Vivomove HR voor €124,95 of de Samsung Galaxy Watch Active 2 vanaf €190,- houd je gemakkelijk je activiteiten bij. Trakteer jezelf daarnaast op de afgeprijsde Apple Airpods Pro voor het stijlvol en draadloos genieten van muziek.

Zit er iets voor je tussen? Zoals altijd geldt voor alle aanbiedingen: OP = OP. Wacht dus niet te lang!