‹ Alle nieuwsberichten

Zo kom je de zomer wel door!

Zo kom je de zomer wel door!

Dat je deze zomer misschien geen verre oorden opzoekt, betekent niet dat je hele vakantie verpest is! Met onze tips op het gebied van entertainment, beleef je de beste zomer in Tuinzania!

Deel je muziek

Nu je niet op vakantie gaat, zoek je misschien vaker het park of de tuin op met je vrienden. Het is wel zo leuk als je dan kunt genieten van een zomers muziekje op de achtergrond! Dan komt een compacte bluetooth speaker van pas. Deze speakers neem je gemakkelijk mee in je tas en zorgen ervoor dat je ook buiten kunt genieten van goede muziek.

Een fijne compacte speaker is de Fresh ’n Rebel Rockbox Bold X. Dankzij het platte design schuif je deze gemakkelijk in je (strand) tas. Dankzij de waterdichte behuizing kun je hem ook aan de rand van het zwembad gebruiken. De Rockbox Bold X is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Een andere handige speaker is de Rockbox Bold S. Deze ‘kubus’ heeft handige fysieke knoppen, is compact en heeft ook een waterdichte behuizing. Bovendien gaat de speaker tot 12 uur mee op één acculading en is hij verkrijgbaar in zes kleuren.

…Of sluit je helemaal af met je eigen muziek!

Toe aan een rustmoment? Met een koptelefoon geniet je overal in stilte van je favoriete muziek en video’s. Twee van de populairste koptelefoons van dit moment zijn de Bose QuitComfort 35 II en de Sony WH-100XM3. Beide staan bekend om hun draagcomfort en excellente noise cancelling. Zo ga je overal helemaal op in je favoriete film, serie of album.

Zoek je een goede koptelefoon met een iets lager prijskaartje? Dan is de Fresh ’n Rebel Clam ANC DGTL Wireless misschien wel iets voor jou. De batterij gaat tot wel 26 uur mee, hij is voorzien van noise cancelling-technologie en de koptelefoon is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Een andere handige koptelefoon is de Fresh ’n Rebel Caps Wireless. Deze is wat compacter dan de Clam Wireless en kun je ook draadloos gebruiken. De accu gaat iets minder lang mee: tot zo’n 15 uur.

Een telefoon met een goed scherm

Als je je favoriete films en series in de achtertuin wilt streamen, dan is een telefoon met een goed scherm natuurlijk belangrijk. Eén merk dat bekend is om zijn telefoons met haarscherpe displays, is natuurlijk Sony. De nieuwe Sony Xperia 1 II is hier geen uitzondering op. Het display is speciaal gemaakt voor multimedia zoals films en gamen. Tijdelijk krijg je de Sony WH-1000XM3 koptelefoon t.w.v. €279,- cadeau bij aanschaf van de Sony Xperia 1 II. Ook krijg je drie maanden een Tidal Hi-Fi abonnement cadeau (t.w.v. €60, geldig zolang de voorraad strekt).

OnePlus kan natuurlijk ook niet in dit rijtje ontbreken. De OnePlus 8 heeft een scherp en groot AMOLED-display met een verversingssnelheid van 90Hz. Deze verversingssnelheid zorgt ervoor dat animaties er heel vloeiend uitzien. Ook heb je met de OnePlus 8 een toestel dat 5G ondersteunt: zo ben je helemaal klaar voor de toekomst! Onder de motorkap vind je bovendien een razendsnelle Qualcomm-processor: de Snapdragon 865. Een ideaal toestel voor gamers dus! Tijdelijk krijg je bij aanschaf van de OnePlus 8 de OnePlus Bullets Wireless Z oordopjes cadeau (t.w.v. €49,95, zolang de voorraad strekt).

Ongelimiteerd streamen

Als je deze zomer Netflix uit wilt spelen, is een grote databundel niet overbodig. Zo voorkom je dat je bundel halverwege een spannende film leeg is, of dat je hoge buitenbundelkosten maakt. Verschillende providers bieden gelukkig abonnementen aan zonder datalimiet. Met KPN Unlimited bel, sms en internet je zo veel je wilt. Als er op je woonadres ook nog andere KPN/Telfort/XS4ALL producten actief zijn, krijg je bovendien extra voordeel op je abonnement. Handig!

Ook onmisbaar…

Als laatste kun je natuurlijk niet zonder een goede powerbank. Als je je telefoon of tablet namelijk de hele dag gebruikt, wil je niet halverwege weer naar binnen moeten gaan om je apparaat op te laden! Met een powerbank voorkom je dit. Een superkrachtige powerbank vind je in de Trust Primo Thin, met maar liefst 10.000mAh accucapaciteit. Ondanks de grote capaciteit, is deze powerbank toch heel compact!

Meer nieuws over: