‹ Alle nieuwsberichten

Motorola kondigt toegankelijke 5G-telefoon Motorola Moto G 5G Plus aan

Motorola kondigt toegankelijke 5G-telefoon Motorola Moto G 5G Plus aan

Motorola heeft vandaag de Moto G 5G Plus aangekondigd; een mooie smartphone die 5G ondersteunt, maar dan voor een schappelijke prijs. Verder heeft het toestel een indrukwekkend 90Hz-scherm, een dikke camerasetup en nog veel meer!

De Motorola Moto G 5G Plus gooit hoge ogen omdat het voorbereid is voor het toekomstige 5G-internet, waarmee je straks nog sneller over het net surft. Nu de uitrol van 5G ook in Nederland in volle gang is, kondigen onze beste vrienden massaal 5G-telefoons aan. Vaak is dit nog beperkt tot high-end telefoons, dus als je niet per sé een dure telefoon hoeft waren er nog weinig opties die wel 5G ondersteunen. Met deze Moto G 5G Plus komt daar dus verandering in!

De verwachting is dat het 5G-netwerk later dit jaar uitgerold wordt, wanneer de veiling van frequentiebanden is afgerond. Veel providers zijn al druk bezig met de voorbereiding hiervan, dus reken maar dat je gauw over kunt stappen! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een 5G-abonnement en een toestel dat geschikt is voor 5G, zoals deze Moto G 5G Plus.

Indrukwekkende specificaties

Natuurlijk is er meer aan een telefoon dan 5G-internet, maar gelukkig heeft Motorola ervoor gezorgd dat het toestel ook op andere vlakken erg indrukwekkend is. Zo krijg je een prachtig CinemaVision-scherm van een indrukwekkende 6.7-inch in doorsnee. Lekker groot dus, ideaal voor het kijken van films. Dat komt ook door het speciale ‘ultrabreedbeeld’ van 21:9, veel gebruikt in cinema. De display heeft een Full HD+-resolutie, lekker scherp dus. Als kers op de taart: een verversingssnelheid van 90 Hz, waardoor alle bewegende beelden op je scherm er extra vloeiend uitzien. Je wil nooit meer wat anders!

Camera’s voor alles

Ook over het camerasysteem van de Moto G 5G Plus klagen we zeker niet. Allereerst vind je aan de voorkant een frontcamera met een speciale ultrawijdhoeklens. Geen probleem meer als je t-rex-armen hebt dus, want je krijgt gemakkelijk iedereen op de foto.

Ook achterop vinden we veel spektakel in de vorm van een vierdubbele camera die slim genoeg is om in elke situatie precies de instellingen te gebruiken die je nodig hebt. Zo weet je zeker dat je weinig moeite hoeft te doen om leuke foto’s te maken!

All-round

De focus ligt bij de Moto G 5G Plus op 5G en de camera, maar dat betekent zeker niet dat andere specs verwaarloosd zijn. Zo zit er gewoon een dikke accu in het toestel, waarmee je twee of drie dagen vooruit kunt, afhankelijk van je gebruik. Verder is het toestel lekker krachtig en ziet hij er ook nog eens goed uit.

Twee varianten

De Motorola Moto G 5G Plus is beschikbaar in twee opslagvarianten: 64GB of 128GB. In beide gevallen kun je een microSD-kaart gebruiken om de opslag uit te breiden.

Wil jij meer weten? Bekijk dan gauw de Motorola Moto G 5G Plus!

Meer nieuws over: