‹ Alle nieuwsberichten

Exclusief bij Belsimpel: De Motorola Razr Gold

Exclusief bij Belsimpel: De Motorola Razr Gold

Na de zwarte variant van de Motorola Razr is nu ook de gouden variant beschikbaar in Nederland, exclusief bij Belsimpel! Het design van de Motorola Razr Gold neemt je terug in de tijd maar beschikt tegelijkertijd over moderne specs.

Design Motorola Razr Blush Gold

Het eerste wat opvalt aan deze Motorola smartphone is natuurlijk het opvouwbare scherm. Dit is echt een uitkomst wanneer je graag een smartphone met een groot scherm wilt die wél in je broekzak past. Zodra je het scherm openklapt heeft het een formaat van 6.2 inch, ideaal formaat wanneer je video’s op social media wilt kijken. Daarnaast geeft de kleur Blush Gold net dat beetje extra aan dit toestel, hierdoor ziet het design er nog gaver uit!

Traditioneel design, moderne specs

Aan de achterkant van deze klaptelefoon vind je een 16-megapixelcamera, hiermee maak je leuke foto’s. Zodra je het toestel inklapt kun je deze camera ook als selfiecamera gebruiken, super handig! Daarnaast Heb je voor deze telefoon geen fysieke simkaart meer nodig, je hoeft alleen de code van de eSIM in te voeren. Het is wel belangrijk dat je controleert of jouw mobiele provider eSIM ondersteunt.

Het 6.2 inch P-OLED-display is ideaal wanneer je bijvoorbeeld wilt Netflixen of wanneer je jouw eigen gemaakte video’s op scherp beeld wilt bekijken. Over het geheugen hoef jij je geen zorgen te maken, het toestel is namelijk voorzien van 128GB aan opslaggeheugen. Helaas is het niet mogelijk om het geheugen uit te breiden. De batterij van deze Razr Goud is aan de kleine kant maar dat wordt gecompenseerd door de energiezuinige processor, erg efficiënt!

Exclusief verkrijgbaar bij Belsimpel

Ben je enthousiast geworden en wil je de Motorola Razr Blush Gold gelijk bestellen? Dat kan bij Belsimpel! De aanschafprijs van deze smartphone is €1.577 bij Belsimpel. Het toestel is zowel los- als in combinatie met een abonnement beschikbaar.

Actie: Je krijgt tijdelijk een Motorola Moto360 smartwatch t.w.v. €299,- cadeau bij aanschaf van de Motorola Razr! Hoe dit precies werkt vind je hier.