‹ Alle nieuwsberichten

Xiaomi-week bij Belsimpel!

Xiaomi-week bij Belsimpel!

Deze week is het Xiaomi-week bij Belsimpel! Dit Chinese merk maakt smartphones met een goede prijs-kwaliteitverhouding. In het kader van deze week hebben wij verschillende acties lopen. Bij de Mi Note 10 Lite heeft Belsimpel een exclusieve pre-order actie. Je krijgt nu early bird korting op dit toestel! Bij alle Mi-series die draadloos ondersteunen krijg je deze week een gratis Xiaomi MI Wireless Fast Charging Pad 20w meegeleverd. Deze fabrikant heeft veel verschillende toestellen in zijn assortiment, dus wij hebben ze voor je op een rijtje gezet, zodat je weet welke bij jou past!

Mi 10-serie

De Mi 10-serie is de nieuwste van het stel, want deze lijn is uitgebracht in het begin van 2020. De reeks bestaat uit de Mi 10 Lite, de Mi 10 en de Mi 10 Pro, en zo is er in elke prijscategorie een toestel te vinden. De gewone 10 en de 10 Pro lijken erg op elkaar en zijn de ware premiumsmartphones van Xiaomi. Ze hebben allebei een 6.67-inch AMOLED-display waarop kleuren zeer levendig worden afgebeeld. Ook maken ze gebruik van de razendsnelle Snapdragon 865-processor, wat hem erg geschikt maakt voor liefhebbers van games! Beiden toestellen hebben een uitstekende camerasetup, met onder andere een wijdhoeklens om brede onderwerpen vast te leggen, en een telefotolens om mee in te zoomen. Het grootste verschil is dat de 10 Pro één camera extra heeft, zodat je nog mooiere resultaten krijgt! Verder zijn ze uitgerust met de mogelijkheid om te snelladen, zodat je altijd genoeg stroom hebt. Ook is het mogelijk om draadloos te laden.

De Mi 10 Lite is het kleinere broertje van de drie, met een vriendelijkere prijs. Hij heeft een 6,57-inch AMOLED-scherm en hij maakt gebruik van de Snapdragon 765G-procesor. Deze is iets minder krachtig dan de 865-chip, maar nog steeds zeer geschikt om je favoriete games mee te spelen en om mee te multitasken. Verder heeft hij een mooie camerasetup met vier camera’s en een grote batterij waar je de hele dag meer doorkomt, zonder tussendoor te laden. Hij heeft niet de mogelijkheid om draadloos te laden.

Alle telefoons uit de Mi 10-serie kunnen verbinden met het 5G-netwerk. Nederlandse providers zijn langzaam bezig om dit uit te rollen in het land. De Xiaomi Mi 10 is verkrijgbaar in de kleuren zwart en groen. De Xiaomi Mi 10 Pro is Mi 10 Pro is beschikbaar in het blauw en het wit, en de Xiaomi Mi 10 Lite is in het grijs, wit en het zwart. Alle modellen zijn te pre-orderen bij Belsimpel!

Mi Note 10-serie

De Xiaomi Mi Note 10 en de Xiaomi Mi Note 10 Pro zijn indrukwekkende midrange-toestellen met high-end specificaties. Ze zijn beschikbaar sinds het najaar van 2019. De focus ligt bij deze smartphones vooral op de camera. Ze hebben namelijk een camerasetup van 5 lenzen, waarbij de hoofdcamera een resolutie heeft van wel 108 megapixels. Verder hebben ze een wijdhoeklens om brede onderwerpen vast te leggen, een telefotolens om in te zoomen, en een macrolens om van dichtbij te fotograferen.

De Note 10 heeft een opslagcapaciteit van 128GB en de Note 10 Pro een geheugen van 256GB. De smartphones worden aangestuurd door de Snapdragon-730G, een processor uit de middenklasse. Hiermee is deze serie geschikt om de meeste apps zonder haperingen te draaien. De gewone Note 10 heeft een werkgeheugen van 6GB en de Note 10 Pro heeft een werkgeheugen van 8GB, waardoor de Pro iets beter geschikt is voor multitasken en snel wisselen tussen apps. Het is niet mogelijk om deze toestellen draadloos te laden.

De Xiaomi Mi Note 10 is en de Xiaomi Mi Note 10 Pro is zijn verkrijgbaar bij Belsimpel in de kleuren zwart, wit en groen.

Mi 9T

De Xiaomi Mi 9T zit op het randje van een budget- en een midrange-model en is dan ook geschikt voor mensen die niet de hoofdprijs willen betalen voor een telefoon. Deze smartphone is beschikbaar sinds de zomer van 2019. Het grote 6.39-inch AMOLED-display heeft een hoge resolutie en geeft beelden, zoals je favoriete serie op Netflix, mooi weer. De achterkant is uitgerust met drie camera’s, waarmee je in veel verschillende situaties mooie plaatjes schiet. De selfiecamera is verstopt in een pop-up-mechanisme en komt alleen naar boven als je hem gebruikt! De batterij van 4000mAh gaat de hele dag mee en laadt snel op dankzij de snellaadtechniek. Hij is niet geschikt om draadloos mee te laden.

De Xiaomi Mi 9T is is bij Belsimpel verkrijgbaar in het zwart, rood en blauw.

Mi 9-serie

De Xiaomi Mi 9-lijn is de voorloper van de Mi 10-serie, en bestaat uit de Mi 9 Lite, de Mi 9 SE en de Mi 9. Alle modellen zijn uitgebracht in 2019. De Mi 9 Lite is een budgettoestel en lijkt qua specificaties erg op de Mi 9T: het scherm is hetzelfde formaat en hebben dezelfde resolutie. Ook hebben ze beide drie camera’s op de achterkant, alleen die van de Mi 9T hebben een hogere megapixelwaarde.

De Mi 9 SE heeft ook vergelijkbare specificaties en functies. Hij heeft een iets kleiner scherm, met een formaat van 5.97 inch. Ook heeft hij drie camera’s: een hoofdcamera van 46 megapixels, een telefotolens van 8 megapixels, en een 13-megapixelwijkhoeklens. Zowel de Mi 9 Lite als de Mi 9 SE zijn niet geschikt om draadloos op te laden.

De Mi 9 is het toptoestel van deze serie. Het scherm heeft een formaat van 6.39 inch. Hij maakt gebruik van de krachtige Snapdragon 855-processor, dus ook de zwaardere apps zijn geen probleem. Ook heeft hij een fijne camerasetup, waarmee je in de meeste situaties mooie foto’s maakt. Hij heeft een batterijcapaciteit van 3300mAh en laadt snel op via Quick Charge 4+. Daarnaast is hij draadloos op te laden.

Xiaomi Mi 9 Lite is is verkrijgbaar bij Belsimpel in de kleuren zwart en blauw, net als de Xiaomi Mi 9 SE is. De Xiaomi Mi 9 is is verkrijgbaar in het zwart, blauw en paars.

Mi Mix 3

Als laatste hebben we de Xiaomi Mi Mix 3. Dit model is verkrijgbaar in 4G- en 5G-variant. De 4G-variant is uitgebracht in het najaar van 2018, en het 5G-model is beschikbaar sinds het voorjaar van 2019.

Qua uiterlijk zien de toestellen er hetzelfde uit en ze hebben dan ook allebei een 6.39-inch AMOLED-scherm, waarop kleuren superlevendig worden afgebeeld. Ook hebben ze dezelfde camerasetup met twee camera’s: een hoofdlens en een telefotolens. De selfiecamera is verstopt in een pop-up-mechanisme dat je zelf bedient.

Het 5G-netwerk vraagt wat meer stroom, dus de Mi Mix 3 5G heeft een batterij van 3800mAh, terwijl de 4G-versie er eentje heeft met een capaciteit van 3200mAh. Ook is de 5G-variant niet draadloos op te laden, terwijl het 4G-model dit wel ondersteunt. De Mix 3 5G heeft een iets krachtigere processor.

De Xiaomi Mi Mix 3 is is verkrijgbaar bij Belsimpel in het zwart, en de Xiaomi Mi Mix 3 5G is te bestellen in het zwart en blauw.

Acties tijdens Xiaomi-week

Als jij in deze week een Xiaomi Mi-toestel bestelt die draadloos laden ondersteunt, dan krijg je een gratis Xiaomi MI Wireless Fast Charging Pad 20w meegeleverd! Toestellen in de pre-order fase zijn hierbij uitgesloten. Dit geldt voor zowel losse telefoons, als voor toestellen in combinatie met een abonnement. Bestel je de Mi Note 10 Lite als pre-order, dan krijg je bij Belsimpel exclusieve early bird korting.

Meer nieuws over: