‹ Alle nieuwsberichten

Moederdagactie bij Belsimpel

Moederdagactie bij Belsimpel

Vier Moederdag met Belsimpel! In samenwerking met OnePlus hebben we een speciale actie online gezet. Hiermee maak je niet alleen jezelf blij met een nieuwe telefoon, maar kun je ook je moeder verrassen met de fijne beauty-producten van Douglas.

Reminder: op zondag 10 mei is het Moederdag! Normaal gesproken een dag waarop je je moeder, vrouw, vriendin of oma in de watten legt door samen iets leuks te doen of haar te verrassen met een bezoekje. Dit jaar vieren we deze dag net wat anders, want voor veel mensen is een bezoekje brengen momenteel geen optie. Hoe leuk is het dan om, naast een gezamenlijk ontbijt via videobellen of een lief appje, je moeder te verrassen met een kleinigheidje. Geen inspiratie? Wij helpen je uit de brand! Met deze fijne moederdagactie kun je iemand die belangrijk voor je is in het zonnetje zetten en trakteer je ook nog eens jezelf op een mooie, nieuwe telefoon!

Moederdagactie OnePlus
OnePlus pakt uit met Moederdag, want bij aanschaf van een OnePlus 8 krijg je een Douglas-voucher t.w.v. €20,- cadeau! De actie is geldig op alle toestelkleuren en opslagvarianten en de Douglas-voucher ontvang je per e-mail. Zo kun je je moeder gemakkelijk verwennen met een lekkere bodylotion, make-up of zelfs een hele cadeauset van je favoriete merk. Natuurlijk kun je ook iets leuks uitzoeken voor iemand anders of de voucher lekker voor jezelf houden!

Met Belsimpel sla je dit jaar dus twee vliegen in één klap: maak niet alleen jezelf blij met een nieuwe telefoon, maar verras ook je moeder, de moeder van je kinderen of iemand anders die het verdient! Wees er wel snel bij, want de actie loopt tot de voorraad strekt.