‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel en Trust bundelen krachten

Belsimpel en Trust bundelen krachten

Vanaf vandaag zijn de accessoires van het elektronicabedrijf Trust verkrijgbaar bij Belsimpel! Belsimpel en Trust bundelen dus hun krachten, waardoor onze klanten nog meer uit hun telefoon kunnen halen. De producten van Trust staan bekend om hun goede kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid én betaalbaarheid.

Trust is een internationale onderneming dat voor leuke prijzen leuke producten aanbiedt. Het biedt mooie, digitale lifestyle-accessoires van goede kwaliteit. De accessoires van Trust zijn aantrekkelijk ontworpen, gebruiksvriendelijk en, ook niet onbelangrijk, betaalbaar. Bij Belsimpel vind je vanaf nu producten van dit bedrijf in het assortiment! Als je op zoek bent naar een goede powerbank of een geschikte draadloze lader, dan raden we je deze producten zeker aan.

Powerbanks

Trust biedt verschillende powerbanks aan, met een capaciteit variërend tussen 4.400mAh, zoals deze blauwe Trust Urban Primo Powerbank 4.400mAh, en wel 20.000mAh, zoals de Trust Pacto Powerbank 20.000mAh Black. Ze worden dan ook aangeboden met verschillende prijskaartjes. Ze hebben dus voor ieder wat wils! Bovendien hebben sommige powerbanks niet één, maar meerdere uitgangen, zodat je twee toestellen of apparaten tegelijk kunt opladen.

Opladers

Laad jij je smartphone het liefst draadloos op, of gebruik je toch liever een kabeltje? Ben je bereid meer te betalen voor een snellader of vind je dat niet nodig? Ook hierin biedt Trust veel keus. Zo kun je kiezen voor een snellader van 18 Watt, zoals de Trust Summa Snellader 18W Black. Ook draadloze opladers heb je in verschillende variant, zoals de Trust Expo 10 Qi Draadloze Snellader Black! Ook als je liever meerdere apparaten tegelijk oplaadt, heeft Trust een product voor je liggen, zoals de Trust Ultra Fast 4x USB + USB-C Snellader 18W Black.

Koptelefoon voor kinderen

Het bedrijf Trust biedt meer dan alleen het volgooien van de accu van je smartphone. Belsimpel gaat ook koptelefoons voor kinderen aanbieden. Niet alleen hebben deze headsets een formaat dat geschikter is voor jonge jeugd, ook zijn de hoofdtelefoons verkrijgbaar in allerlei mooie kleuren. Zo heeft de oranje variant een mooie, stoere tijgerprint!

Trust-producten kopen

Zit er iets tussen wat jou interesseert? Kijk hier voor een overzicht van alle Trust-opladers en hier voor een overzicht van alle powerbanks. De koptelefoons vind je hier.