‹ Alle nieuwsberichten

Sony Ericsson Xperia X2 ook in zilver

De Sony Ericsson Xperia X2 dook de laatste tijd al verschillende keren op in het nieuws. We hebben tot nu toe alleen nog maar een zwarte Xperia X2 op de plaatjes voorbij zien komen, maar de foto's van vandaag laten toch echt duidelijk een zilveren versie zien. Zou het toestel dan ook in het zilver naar de markt komen?

Sony Ericsson Xperia X2

Zilver

De blog JJLifeBlog kiekte de zilveren Sony Ericsson Xperia X2 en omdat het toestel zilvergekleurd is kunnen we nu wat meer zien van het design. Het is in elk geval duidelijk dat boven het beeldscherm van de Xperia X2 verschillende sensoren zijn geplaatst, waarschijnlijk om de lichtsterkte e.d. van het toestel te regelen. Onder het beeldscherm vinden we een zestal toetsjes, vier die wat lager in het toestel liggen en twee flinterdunne streeptoetjes. Het is onmiskenbaar dat het toestel op de bekende Panel Interface van Sony Ericsson zal draaien, dit is duidelijk te zien op één van de toetsen.

Sony Ericsson Xperia X2


Toetsenbord

Het volledige toetsenbord lijkt erg prettige en grote toetsjes te hebben, als we er goed naar kijken dan zien we zelfs wel wat gelijkenis met een regulier toetsenbord van een computer. Aan de manier waarop het toestel op de foto ligt valt te zien dat de Sony Ericsson Xperia X2 nog altijd ietwat krommende vorm zal hebben

Meer nieuws over: