‹ Alle nieuwsberichten

Motorola Edge aangekondigd door Motorola

Motorola Edge aangekondigd door Motorola

Vandaag is de Motorola Edge door het Amerikaanse communicatiebedrijf aangekondigd. Het toestel is een luxe smartphone dat voorzien is van mooie specificaties, die hieronder beschreven worden. De smartphone wordt aangeboden in de kleur Solar Black.

Mooi ontwerp met Endless Edge Display

De naam hint er al een beetje naar, maar het eerste wat opvalt bij de Motorola Edge zijn de mooie, afgeronde randen. Motorola noemt dit zelf een ‘Endless Edge Display’. Het display is 6,67 inch groot en biedt dankzij zijn hoge resolutie scherpe beelden. Door de OLED-technologie heeft het beeld een mooie kleurweergave en diepe zwartwaarden. Door de verversingssnelheid van 90 Hz biedt het beeld vloeiende animaties en een betere weergave.

Daarnaast ziet het toestel er sowieso gelikt uit. In het display zit slechts een klein gaatje, de punch hole, waar zich de selfiecamera bevindt. De rest van de voorkant is vrijwel volledig scherm. De vingerafdrukscanner zit ook onder het display verwerkt, zodat de smartphone snel ontgrendeld kan worden.

Vier camera’s, waarvan drie achterop

Op de achterkant van de Edge bevinden zich drie camera’s. De hoofdcamera maakt foto’s met een resolutie van 64 megapixels, wat resulteert in gedetailleerde plaatjes. Daarnaast is het toestel voorzien van een groothoeklens, die – de naam zegt het al – een grotere hoek heeft. Hierdoor kun je grote items in beeld brengen, zoals een groot gebouw. Met de derde camera is het mogelijk om ver in te zoomen. Op de voorkant bevindt zich nog een frontcamera voor leuke selfies.

Overige specificaties

De Motorola Edge heeft de Snapdragon 765-chip van Qualcomm als aandrijving. In combinatie met 6GB werkgeheugen zorgt dit voor genoeg rekenkracht om geen haperingen te vertonen. Multitasken is ook geen probleem. Daarnaast heeft de smartphone een geheugen van 128GB, wat uit te breiden is met een MicroSD-kaartje. Dankzij de 3,5mm-poort kun je ook je ouderwetse oordopjes nog aan het toestel aansluiten.

Dankzij de grote accu van 4500mAh heb je genoeg power om eenvoudig een dag door te komen, ook als je je toestel intensief gebruikt. Opladen gaat snel via de usb-C-poort aan de onderkant. Het toestel draait uit de doos op Android 10.

Verkrijgbaar bij Belsimpel

Ben je helemaal enthousiast geworden over deze Motorola Edge? Bestel hem dan bij Belsimpel! Hij is verkrijgbaar in de zwarte kleur.