‹ Alle nieuwsberichten

Vind de perfecte Sim Only met deze 4 tips

Vind de perfecte Sim Only met deze 4 tips

Bij Belsimpel is het de Week van de Sim Only. Deze week staat in het teken van, je raadt het al: Sim Only-abonnementen. We leggen je daarom graag uit hoe je met deze vier tips makkelijk een Sim Only vindt die bij je past.

 

Kan je huidige telefoon nog wel even mee en is een nieuwe telefoon niet per se nodig? Kies dan voor een Sim Only-abonnement. Met een Sim Only-abonnement ben je altijd voordelig uit. Je betaalt namelijk niet voor een nieuwe telefoon, maar alleen voor je abonnement.

Tip 1: Pas gratis je bundel omhoog of omlaag aan

Een Sim Only van bijvoorbeeld Lebara brengt meerdere voordelen met zich mee: je betaalt alleen voor je minuten/sms’jes en data en is daarnaast ook nog flexibel. Bij Lebara pas je je Sim Only maandelijks gratis aan. Bel je op dit moment bijvoorbeeld meer of gebruik je minder data dan je normaal zou doen? Dan kun je je bundel makkelijk naar boven of beneden bijstellen. Daarnaast ben je bij Lebara verzekerd van een goedkoop abonnement, voor maar €11 per maand krijg je 5000 MB en onbeperkt bellen en sms'en op het betrouwbare netwerk van KPN. Je weet dus zeker, dat je niet te veel betaalt en nooit over je bundel hoeft te gaan. 

Tip 2: Ontdek welke Sim Only bij jou past met de Belsimpel app

Bij Belsimpel hebben we talloze soorten Sim Only’s, er zit voor iedereen wel wat bij. Van kleine databundels voor de kleingebruiker, tot unlimited data en belbundels voor degene die het liefst de hele dag online is. Maar hoe kom je er nu achter welke Sim Only écht bij jou past? Gebruik daarvoor onze Belsimpel-app! Op basis van je abonnementsverbruik, kunnen we jou voorzien van persoonlijk advies voor een Sim Only-abonnement. Verder ontvang je een notificatie vóórdat je over je bundel heengaat of laten we je op tijd weten dat je MB's of minuten over gaat houden. Je maakt zo altijd optimaal gebruik van je bundels!

Tip 3: Belsimpel betaalt je aansluitkosten

Dat lees je goed! Belsimpel betaalt tijdelijk je aansluitkosten en daarmee kun je toch weer wat kosten besparen. Het werkt alsvolgt: je bestelt via Belsmipel een Sim Only-abonnement binnen de actieperiode en wij storten na één maand je aansluitkosten terug. Dat betekent dus wel dat de aansluitkosten in eerste instantie door de provider wordt geincasseerd, maar wij dekken die kosten voor je. Als je bijvoorbeeld een Sim Only-abonnment van Lebara via ons bestelt, dan krijg je van ons na een maand de aansluitkosten t.w.v. €15 teruggestort op je rekening. Daarmee kun je weer een deel van je abonnementskosten betalen. Deze actie duurt van 23 maart t/m 17 mei, dus wees er snel bij! 

Tip 4: Altijd bereikbaar terwijl je aan het werk bent

Veel mensen zijn nu thuis aan het werk, dus het is juist nu belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Zakelijk is het niet altijd nodig om het allernieuwste toestel te gebruiken en volstaat het vorige model vaak ook wel. In dat geval is een zakelijke Sim Only een goed idee. Bel je veel voor het werk, of ben je toch vaak onderweg en gebruik je je telefoon vaak als hotspot? Dan is het handig om een zakelijk abonnement af te sluiten met onbeperkt aantal minuten of data. Op onze website vind je Sim Only’s met onbeperkte belminuten van hollandsnieuwe, KPN, T-Mobile en Vodafone. Heb je vooral veel data nodig? Voor grote databundels kun je via ons terecht bij T-mobile, KPN en Vodafone. Op die manier zorg je dat je ook nu goed bereikbaar bent!

Ben jij dus nog niet toe aan een nieuwe telefoon omdat je oude nog wel even mee kan, maar loopt je abonnement wel af? Dan ben je bij Belsimpel aan het goede adres. Met de Belsimpel Methode vind je altijd de Sim Only die bij jou past.