‹ Alle nieuwsberichten

Samsung i8000 Omnia 2

De Samsung i8000 waart al tijden rond in het geruchtencircuit. Het toestel dook meerdere malen voor de cameralens, waarna nieuwe shots en eventuele nieuwe functies uitlekten. Vandaag kondigt Samsung de I8000 Omnia 2 officieel aan, waarmee het Koreaanse merk zich inmiddels 3 Omnia's rijk mag tellen: de Samsung i900 Omnia, de Samsung i8910 Omnia HD en nu inmiddels ook de Samsung i8000 Omnia 2.

Samsung Omnia 2

Beeldscherm

De Samsung I8000 Omnia 2 heeft een erg groot 16 miljoen kleuren AMOLED beeldscherm, waarmee je dus ideaal het internet kan gebruiken. Met een dergelijk groot scherm zal je tijdens het surfen waarschijnlijk nooit om ruimte verlegen zitten. Maar dan moet de surfsnelheid ook wel lekker zijn, nou dat wordt zeker geen probleem. Het toestel ondersteunt namelijk UMTS, HSDPA, HSUPA en WiFi netwerken, waarmee je zowel voor downloads als uploads aan het goede adres bent.

Windows Mobile

Naast surfen kan deze smartphone natuurlijk nog meer. Het toestel draait op Windows Mobile 6.1, later zal waarschijnlijk nog een update voor Windows Mobile 6.5 verkrijgbaar worden voor het toestel. Het geheugen van de Omnia 2 bedraagt 150 MB, maar is tot 32 GB uitbreidbaar middels MicroSD en MicroSDHC geheugenkaartjes.

Camera

Aan de achterkant vinden we een 8,1 megapixel camera, wat de I8000 Omnia 2 de eerste Windows Mobile smartphone maakt met een dergelijke camera. Aan de voorkant vinden we natuurlijk een kleinere camera voor te videobellen. Rond het derde kwartaal kunnen we de Samsung I8000 Omnia 2 in de winkels verwachten, helaas zijn de verkoopprijzen nog niet bekendgemaakt.

Meer nieuws over: