‹ Alle nieuwsberichten

Apple kondigt nieuwe iPhone SE 2020 aan

Apple kondigt nieuwe iPhone SE 2020 aan

Apple kondigde op woensdag 15 april 2020 zijn nieuwe iPhone aan: de iPhone SE 2020! Deze opvolger van de iPhone SE brengt de krachtige binnenkant van een iPhone 11 samen met het vertrouwde uiterlijk van de iPhone 8. De iPhone SE 2020 is het goedkoopste model van de Apple-smartphones en hij is vanaf morgen te bestellen bij Belsimpel!

Apple's nieuwe compacte smartphone

Apple presenteert een opvolger voor zijn vorige budgetmodel: dit is de iPhone SE 2020. Het toestel brengt de krachtige A13 Bionic-chip van de iPhone 11 naar een betaalbaarder platform. Deze telefoon is geschikt voor iedereen die niet te diep in de buidel wil tasten voor een iPhone, of natuurlijk voor iedereen die op zoek is naar een telefoon die niet te groot is. Compacte smartphones worden immers steeds zeldzamer.

De iPhone SE 2020 is voorzien van een krachtige Apple A13 Bionic-chip, precies dezelfde processor die we ook in de iPhone 11 vinden. Dat is fijn, want dit is één van de krachtigste chips die een smartphone tegenwoordig te bieden heeft. Ook fijn is de optie tot draadloos laden: De iPhone SE 2020 is gewoon draadloos op te laden via een QI-draadloze oplader. Handig, want dat betekent geen gepruts meer met kabeltjes en stekkers als je telefoon leeg is! Verder vinden we natuurlijk gewoon die goede ouwe Home-knop met Touch ID op het toestel, waarmee je het toestel razendsnel ontgrendelt en jezelf snel identificeert bij het doen van betalingen. Hij is trouwens ook een stuk goedkoper dan alle andere moderne iPhones!

Kies jij voor 64GB, 128GB of 256GB?

De iPhone SE 2020 is verkrijgbaar in drie toffe kleuren: Zwart, wit en natuurlijk rood, via Apple’s speciale (PRODUCT)RED-lijn. Daarnaast kun je kiezen uit drie opslagvarianten: 64GB, 128GB of 256GB, afhankelijk van jouw wensen. Welke kleur vind jij het mooist?

Vanaf morgen te bestellen!

Vind jij de Apple iPhone SE helemaal te gek en kun je bijna niet wachten om er eentje te bestellen? Hij is vanaf morgen te bestellen bij Belsimpel, je vindt de Apple iPhone SE 2020 gewoon op onze website!