‹ Alle nieuwsberichten

OnePlus presenteert de OnePlus 8 en 8 Pro!

OnePlus presenteert de OnePlus 8 en 8 Pro!

OnePlus heeft vandaag de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro gepresenteerd. Beide toestellen zijn verkrijgbaar in drie soorten kleuren met verschillende opslagvarianten. Ben jij één van de eerste 100 mensen die een smartphone uit deze 8-serie bemachtigt? Dan ontvang jij een extraatje!

 

OnePlus 8

Deze opvolger van de OnePlus 7T is voorzien van een aantal verbeteringen op het gebied van specificaties. Zo heeft de OnePlus 8 een grotere batterij met een capaciteit van 4300mAh, een super krachtige Snapdragon 865-processor en is dit toestel al helemaal klaar voor het 5G-netwerk!

Daarnaast zijn de grote pluspunten die de 7T had, gebleven. Dit betekent dat je nog steeds geniet van het fijne formaat AMOLED-scherm van 6.55 inch, de camera set-up zeer geschikt is voor foto’s in allerlei situaties en heeft het scherm een verversingssnelheid van 90Hz!

Met de fijne camera set-up maak je prachtige foto’s waar en wanneer je maar wilt. De 48-megapixelhoofdcamera gebruik je voor scherpe foto’s in elke situatie, de wijdhoeklens is ideaal voor groepsfoto’s en met de macrolens schiet je mooie portretfoto’s. Deze foto’s bekijk je op het fijne Fluit AMOLED-display die een resolutie van 2400x1080 pixels heeft. Door de verversingssnelheid van 90Hz, worden de beelden op je scherm 90 keer per seconden ververst en scrol je dus zonder enige haperingen door al je geschoten beeldmateriaal heen.

Beschikbare varianten

De OnePlus 8 is verkrijgbaar in drie kleuren: Onyx Black, Glacial Green en Interstellar Glow. Waarvan de eerste alleen beschikbaar is met 8GB werkgeheugen en 128GB opslaggeheugen. De Glacial Green is beschikbaar in twee opslagvarianten: 8GB werkgeheugen + 128GB opslaggeheugen en met 12GB werkgeheugen + 256GB opslaggeheugen. De Interstellar Glow is beschikbaar met 8GB werkgeheugen en 128GB opslaggeheugen.

OnePlus 8 Pro

De OnePlus 8 Pro heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Zo beschikt de 8 Pro over een Fluit AMOLED-scherm van 6.8 inch, waarop beelden haarscherp worden weergeven. Ook heeft dit nieuwe toestel een verversingssnelheid van maar liefst 120Hz, waardoor je vloeiend door al je multimedia scrolt. Nog een verbetering vergeleken met de 7T Pro is de batterij, in de 8 Pro zit een batterij met een capaciteit van 4510mAh. Daarnaast beschikt de 8 Pro niet over vier maar vijf camera’s!

Zo heeft dit toestel een 48-megapixel hoofdcamera, een ultragroothoeklens, een dieptesensor en een macrolens. Zo ben je ervan verzekerd dat je echt in elke situatie prachtige plaatjes schiet met deze smartphone. Zo gebruik je de ultrawijdhoeklens om een nog groter beeld op één foto vast te leggen en gebruik je de macrolens om scherpe foto’s te maken van dichtbij.

Beschikbare varianten

De OnePlus 8 Pro is beschikbaar in drie kleuren: Onyx Black, Glacial Green en Ultramarine Blue. De Onyx Black is beschikbaar met 128Gb aan opslaggeheugen en 8GB aan werkgeheugen. De Glacial Green en Ultramarine Blue zijn beide beschikbaar met 256GB aan opslaggeheugen en 12GB aan werkgeheugen.

Bestel jouw OnePlus 8 of 8 Pro hier!

Wil jij kans maken op een leuke verrassing van OnePlus? Bestel dan snel jouw favoriete toestel uit de OnePlus 8-serie en wie weet behoor jij tot de eerste 100!