‹ Alle nieuwsberichten

Honor-week bij Belsimpel!

Honor-week bij Belsimpel!

Deze week staat bij Belsimpel in het teken van Honor. Maar liefst vijf toestellen zijn nu tegen een zeer aantrekkelijke prijs te koop: de Honor 10 Lite, Honor 20 Lite, Honor 20, Honor 20 Pro en Honor 9X. Hieronder worden de specificaties besproken, zodat jij kunt kijken welke het beste bij jou past!

Honor 10 Lite

Als jij het niet nodig vindt om enorme bedragen aan je smartphone kwijt te zijn voor het meest luxe toestel, dan is de Honor 10 Lite een mooie optie. Dit instapmodel kan alles wat een smartphone moet kunnen en je betaalt er een schappelijke prijs voor. Het 6.2-inchdisplay heeft slechts een kleine inkeping bovenin voor de camera, waardoor het scherm ideaal is voor het kijken van een serie of film. Daarnaast heeft het toestel een vingerafdrukscanner op de achterkant voor snelle ontgrendeling en is er een 3,5mm-poort aanwezig voor je ouderwetse oordopjes!

Honor 20 Lite

De Honor 20 Lite is de opvolger van de 10 Lite. Hij kost net ietsje meer, maar je krijgt er ook ietsje meer voor terug. Zo heeft het toestel een 25-megapixelcamera op de achterkant zitten en een 32-megapixelcamera op de voorkant. Daarnaast heeft de Honor 20 Lite een groter geheugen en ook meer werkgeheugen dan de 10 Lite, wat de snelheid ten goede doet.

Honor 20

Als je graag een wat luxer toestel hebt, is de Honor 20 misschien de keuze voor jou. Deze smartphone heeft op de achterkant vier camera’s, zodat je in iedere gelegenheid een mooi kiekje kunt nemen. Daarnaast zijn de randen om het display van 6.26 inch erg dun, zodat de voorkant voor maar liefst 91,6% uit scherm bestaat. In het hoekje links bovenin bevindt zich een klein rondje, de punch hole, waarin de frontcamera verstopt zit. Ook bij dit toestel is een vingerafdrukscanner aanwezig en dankzij SuperCharge laad je de smartphone in een mum van tijd tot 100% op.

Honor 20 Pro

De Honor 20 Pro is de luxere variant van de Honor 20. Qua uiterlijk lijken ze veel op elkaar, maar onder de motorkap zien we toch verschillen. Zo heeft de 20 Pro meer geheugen én werkgeheugen. Ook de accu is wat groter, namelijk 4000mAh ten opzichte van de 3750mAh van de Honor 20, waardoor het toestel gemakkelijk een hele dag meegaat op één acculading. Daarnaast heb je op cameragebied met de Honor 20 Pro ontzettend veel mogelijkheden: een breder beeld of juist ver inzoomen, het kan allemaal!

Honor 9X

De Honor 9X mag niet in dit rijtje ontbreken. Dit is namelijk de enige van de vijf die geen inkeping of punch hole in het scherm heeft, maar een pop-upcamera. Dit betekent dat de voorkant van het toestel vrijwel volledig uit display bestaat! Dit display is ook nog eens 6.59 inch groot, dus deze smartphone is ideaal als jij graag films, series of andere content op je smartphone bekijkt. Met de Honor 9X haal je heel veel smartphone in huis voor weinig geld. Zo heb je een vingerafdrukscanner, een 3,5mm-poort, drie camera’s op de achterkant en eentje op de voorkant, een goede accu en een efficiënte processor.

 

Bestel je Honor-smartphone

Als jij nu helemaal enthousiast bent geworden over één van deze telefoons, bestel ze dan bij Belsimpel. De Honor 10 Lite is verkrijgbaar in het zwart en blauw. Ook de Honor 20 Lite vind je in het zwart en blauw, evenals de Honor 20 (zwart en blauw) en de Honor 9X (zwart en blauw). De Honor 20 Pro is te bestellen in de kleuren zwart, blauw en wit (Iceland Frost).