‹ Alle nieuwsberichten

Motorola kondigt Motorola Moto G8 Power Lite aan

Motorola kondigt Motorola Moto G8 Power Lite aan

Vandaag heeft Motorola het kleinere broertje van de Moto G8 Power aangekondigd: de Moto G8 Power Lite. Ook de Lite-versie heeft een zeer hoge batterijcapaciteit van 5000mAh, waarmee je volgens het Amerikaanse bedrijf wel drie dagen doorkomt zonder tussendoor te laden.

Budgettoestel met uitstekende batterijduur

Dat dit de Lite-variant is, is terug te zien in de specificaties. In vergelijking met de gewone G8 Power ligt de prijs dan ook lager, wat hem een budgettoestel maakt. Het display heeft een afmeting van 6.5 inch en is daarmee aan de grote kant. Wel is de resolutie wat lager; deze bedraagt 1600 bij 720 pixels.

De camerasetup is uitgebreid voor de prijsklasse. Met drie camera’s op de achterkant zijn er genoeg mogelijkheden om in veel situaties een mooi plaatje te schieten. De dieptesensor maakt de achtergrond wazig, zodat je toffe portretfoto’s maakt. Verder is de macrocamera geschikt om objecten van dichtbij vast te leggen, leuk voor bijvoorbeeld natuurfotografie.

De Moto G8 Power Lite heeft een minder krachtige processor gekregen, wat hem vooral geschikt maakt voor alledaagse taken. Simpele apps, zoals Whatsapp, bankieren en social media zijn prima uit te voeren met de Lite, maar zwaardere apps, zoals games, zijn minder geschikt.

Geschikt voor veel mensen

Natuurlijk is de accu het belangrijkste punt van deze smartphone. Met een grote accu van 5000mAh die tot drie dagen mee gaat is dit toestel dan ook vooral geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een telefoon met een batterij die het lang uithoudt, maar verder niet zo veel ermee doen. Ook is hij ideaal als instapmodel.

Te bestellen bij Belsimpel

De Motorola Moto G8 Power is vanaf vandaag te bestellen bij Belsimpel. Hij is verkrijgbaar in de kleur Dark Blue met een adviesprijs van €169,99.

Meer nieuws over: