‹ Alle nieuwsberichten

Huami Amazfit T-Rex exclusief verkrijgbaar bij Belsimpel

Huami Amazfit T-Rex exclusief verkrijgbaar bij Belsimpel

De Amazfit T-Rex-smartwatch van het Chinese merk Huami is exclusief verkrijgbaar bij Belsimpel. Huami is een dochterbedrijf van smartphonefabrikant Xiaomi. Het merk streeft ernaar om veelzijdige wearables uit te brengen in de midden- en topklasse. De Amazfit T-Rex is een slim horloge met die getest is tegen extreme omstandigheden volgens militaire standaarden, zoals vallen, stoten en extreme temperaturen.

Zeer goed bestand tegen externe schade

Deze T-Rex heeft een MIL-STD-810-certificering. Dit houdt in dat hij is getest tegen extreme omstandigheden. Ook is hij waterbestendig volgens de 5ATM-klasse. Huami geeft dan ook aan dat hij is geschikt om onder water te gebruiken, zowel in het zwembad als in zoet open water.

Beide classificaties maken hem dan ook uitstekend geschikt voor gebruik tijdens buitensporten. Niet alleen heeft hij functies voor alledaagse workouts, zoals fietsen, hardlopen en wandelen, maar ook voor zwemmen, bergbeklimmen en skiën. In totaal heeft hij voor 14 verschillende sporten de mogelijkheid om gegevens bij te houden, zoals de snelheid, afstand en duur van je activiteit. Daarnaast heeft hij een ingebouwde GPS, dus ook de route wordt in kaart gebracht.

Ook heeft hij een aantal functies die nuttig zijn buiten het sporten om. Hij is te verbinden met je smartphone via een app. Meldingen van je telefoon, zoals berichten en e-mails komen dan binnen op het apparaat. Verder dient hij als persoonlijke gezondsheidscoach, met een continue hartslagmeter en een meting van de gezette stappen op een dag. Bij inactiviteit krijg je een melding dat je weer moet gaan bewegen, en ’s nachts houdt hij het slaapritme bij.

Veelzijdige smartwatch

De batterij van dit horloge gaat maar liefst zo’n twintig dagen mee. Als GPS is ingeschakeld is dit ongeveer twintig uur, wat meer dan genoeg is voor lange sportwedstrijden, zoals marathons. Het display is een AMOLED-paneel die in alle omstandigheden goed is af te lezen, ook wanneer de zon erop schijnt.

Het ontwerp past goed bij de robuuste specificaties en geeft de smartwatch een stoer uiterlijk. De horlogekast heeft een afmeting van 48mm en is daarmee erg groot, maar desondanks is het geheel lichtgewicht en zit daardoor niet in de weg tijdens het sporten of gedurende de nacht.

Nu te bestellen

De Huami Amazfit T-Rex is exclusief beschikbaar bij Belsimpel in de kleuren Black, Army Green en Camo Green. Op dit moment is de zwarte op voorraad en zijn de andere kleuren te pre-orderen voor €139,95.

Meer nieuws over: