Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Meer fotos Sony Ericsson Xperia X2

Vorige week schreven we al over de Sony Ericsson Xperia X2, de eerste afbeelding van het toestel lekte toen namelijk uit. Helaas was deze afbeelding zo klein dat we weinig gegevens aan de foto hebben kunnen ontlenen, maar vandaag lekten twee afbeeldingen van de nieuwe Xperia uit; één van de voorkant en één van de achterkant. Nu wordt het toestel duidelijker en duidelijker.

Sony Ericsson Xperia X2

Windows Mobile 7

De website SEklub spotte de foto's en plaatste ze op haar forum. We kunnen in elk geval zien dat het beeldscherm van de Sony Ericsson Xperia X2 iets groter is dan dat van haar voorganger, waarschijnlijk heeft het toestel een halve inch ruimte erbij gekregen, wat een totaal van 3,5 inch vormt. Op het voorgenoemde forum wordt gemeld dat het toestel op Windows Mobile 6.5 zal draaien, maar dat latere upgrade naar Windows Mobile 7 mogelijk zal zijn.

Sony Ericsson Xperia X2

8,1 megapixel camera

Aan de achterkant vinden we een nieuw detail, namelijk dat het toetel een 8,1 megapixel camera zal hebben. Met een dergelijk scherm en een handig toetsenbord als de Xperia X2 is het natuurlijk vanzelfsprekend dat het volledige internetondersteuning zal bieden, wat in de praktijk UMTS, HSDPA en WiFi zal betekenen. Natuurlijk zal een GPS ontvanger niet ontbreken en zal het toestel voldoende rekenkracht hebben om applicaties door elkaar te draaien.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A1 64GB Black

Xiaomi Mi A1 64GB Black

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Huawei P20 Lite Black

Huawei P20 Lite Black

 
OnePlus 6 64GB Mirror Black

OnePlus 6 64GB Mirror Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.