‹ Alle nieuwsberichten

Oppo presenteert nieuwe Find X2 en Find X2 Pro

Oppo presenteert nieuwe Find X2 en Find X2 Pro

De Oppo Find X2 en Find X2 Pro worden verkrijgbaar bij Belsimpel! Deze nieuwe 5G Oppo-toestellen hebben een prachtig 120Hz-scherm met een haarscherpe QHD-resolutie. Opvallend is dat Oppo deze keer niet voor een uitschuifbare selfiecamera kiest, zoals bij de eerste Find X, maar voor een selfiecamera in de linkerbovenhoek van het scherm.

Find X2 of toch Find X2 Pro?

Wat is nu het verschil tussen deze twee smartphones? Laten we beginnen met wat ze gemeen hebben. Beiden hebben ze een AMOLED-scherm met een 120Hz-verversingssnelheid, een supersnelle Snapdragon 865-chip en een accucapaciteit van meer dan 4000mAh. Ook zijn beide toestellen alvast klaar voor 5G!

Het verschil tussen deze twee varianten zit vooral in de camera’s en de waterdichtheid. Waar de ‘gewone’ Find X2 een mooie set lenzen biedt, geeft de Pro-versie je nét dat beetje extra! De speciale periscopische telelens in dit toestel zorgt er namelijk voor dat je verder optisch kunt zoomen. Deze technologie heeft Oppo al eerder met succes toegepast in hun Reno 10x Zoom. Daarnaast zorgt Oppo bij de Pro voor een verbeterde waterdichtheid ten opzichte van het reguliere model, want de Find X2 Pro is IP68-gecertificeerd in plaats van de IP54-spatwaterdichtheid van de Find X2.

Een andere premium die je krijgt bij het verkiezen van de Pro is een super-de-luxe kunstlederen achterkant. Dat ziet er ontzettend mooi en uniek uit, dus dit zorgt er gegarandeerd voor dat jij met jouw Oppo-smartphone helemaal de blits maakt!

Oplaadsnelheden om U tegen te zeggen

Deze beide smartphones hebben een revolutionaire technologie meegekregen van Oppo, namelijk ontzettend snelle laadtechnologie. Wij konden het bijna niet geloven, maar de grote accu’s van deze telefoons zijn binnen slechts 40 (!) minuten volledig op te laden. Dit komt door de ontzettend snelle opladers die meegeleverd worden, want deze maken gebruik van 65W-oplaadtechnologie.

Verkrijgbaar bij Belsimpel

Oppo laat met deze nieuwe smartphones zien dat ze prima meekomen met de andere high-end toestellen van deze tijd. Oppo biedt je hiermee een goed alternatief voor de andere grote Android-merken, wat zorgt voor opvallende toestellen met super high-end specificaties.

Word jij helemaal warm van deze nieuwe Oppo-smartphones? De Oppo Find X2 en de Oppo Find X2 Pro zijn vanaf vandaag te vinden bij Belsimpel! Je bekijkt en vergelijkt ze met behulp van de Belsimpel Methode.