Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Mobiele telefoon met Windows XP

De XPphone is volgens fabrikant In Technology de eerste mobiele telefoon die op Windows XP draait. Eigenlijk is het een MID (Mobile Internet Device) waarmee ook gebeld kan worden, maar desalniettemin is het toestel best indrukwekkend.

XPphone

XPphone

De onbekende telefoonfabrikant ITG heeft op de Computex de XPphone gepresenteerd. De smartphone heeft een 4,8"-touchscreen, bevat een AMD-cpu en draait opvallend genoeg Windows XP.

Features

De xpPhone is onder meer uitgerust met een AMD Geode-processor, een SSD van maximaal 64GB of een harddisk van 120GB, een 4,8 inch lcd-touchscreen met een resolutie van 800 x 480 pixels, Wi-Fi 802.11b/g, HSDPA, Bluetooth, GPS en een 1,3 megapixel camera. Het toestel werkt vijf uur op een volle batterij.

XPphone

Verkrijgbaarheid

Het toestel weegt inclusief accu 400 gram, wat veel zwaarder is dan de gemiddelde smartphone van vandaag de dag. Het is nog onduidelijk wanneer en voor welk bedrag het toestel op de markt moet komen.
 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A2 32GB Black

Xiaomi Mi A2 32GB Black

 
Apple iPhone SE 32GB Silver

Apple iPhone SE 32GB Silver

 
Sony Xperia XZ2 Compact Green

Sony Xperia XZ2 Compact Green

 
Huawei P Smart+ Black

Huawei P Smart+ Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.