‹ Alle nieuwsberichten

Nu te bestellen: de Samsung Galaxy S20-familie

Nu te bestellen: de Samsung Galaxy S20-familie

Na lang wachten en speculeren over de naam, de specificaties en het uiterlijk zijn ze er dan eindelijk: de Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+ en Samsung Galaxy S20 Ultra! In dit artikel lichten we de belangrijkste specificaties voor je uit, zodat jij straks alles weet over de nieuwe Samsung-smartphones!

Samsung Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra

Wat direct opvalt bij het zien van de nieuwe toestellen, is de naamgeving van de smartphones. Zo heet de opvolger van de S10 niet Samsung Galaxy S11, maar S20, en heeft Samsung niet voor de verdeling ‘S20e, S20 en S20+’ gekozen, maar voor ‘S20, S20+ en S20 Ultra’. De S20 is het kleinste broertje van het drietal.

Alle drie de toestellen hebben een grote batterij, 128GB opslag en een IP68-certificering, wat inhoudt dat het toestel zowel spatwater- als stofdicht is. Daarnaast hebben ze alle drie een bijzonder mooi en scherp AMOLED-display met een verversingssnelheid van 120Hz. Dit betekent dat de beelden op je smartphonescherm heel vloeiend in elkaar overgaan. Ter vergelijking: de Samsung Galaxy S10 heeft een verversingssnelheid van 60Hz.

Klaar voor het 5G-netwerk

De S20-familie is klaar voor de toekomst. Zowel de Galaxy S20 Ultra als de Galaxy S20+ kunnen met het toekomstige 5G-netwerk verbinden. Ook de Galaxy S20 heeft een 5G-variant, al kun je ook kiezen voor de variant die deze verbinding niet ondersteunt. Het 5G-netwerk zal in de komende jaren worden uitgerold tot een razendsnel netwerk, waarbij laadtijden op internet zo goed als verleden tijd zijn.

Samsung Galaxy S20, S20+, S20 Ultra

 

Prachtige schermen

Het werd net al even genoemd, maar de displays van de S20-serie zijn weer exemplaren waar je u tegen zegt. De S20 heeft een scherm van 6.2 inch, de S20+ van 6.7 inch en de S20 Ultra zelfs van 6.9 inch, dus je content wordt lekker groot weergegeven! Daarnaast hebben ze alle drie een haarscherpe QHD-resolutie van 3200x1440 pixel en dankzij de Dynamic AMOLED-technologie heeft het scherm een prachtige kleurweergave en helderheid.

Camera’s

Samsung Galaxy S20 en S20+

De S20 en de S20+ hebben naast de hoofdcamera beide een groothoeklens. Hiermee krijg je het voor elkaar om bijvoorbeeld grote gebouwen of wijde landschappen op één foto in beeld te brengen. Daarnaast hebben de smartphones nog een telelens, waarmee je goed kunt inzoomen zonder dat je op de kwaliteit van de foto hoeft in te leveren. Ook filmen doe je met je S20(+), want de camera schiet beelden in 8K-resolutie. Beide toestellen hebben daarnaast een frontcamera waarmee je selfies maakt met een resolutie van 10 megapixels.

S20 Ultra

De camera van de Galaxy S20 Ultra is een exemplaar dat zich onderscheidt van de rest dankzij zijn 108 megapixels-hoofdcamera, zijn groothoeklens en zijn telefotolens waarmee je tot 10 keer optisch zoomt. Daarnaast heeft het toestel een functie wat door Samsung “space zoom” wordt genoemd. Hiermee kun je digitaal tot maar liefst 100 keer zoomen! Ook met dit toestel kun je video’s opnemen met 8K-resolutie.

Krachtig en snel

De drie smartphones zijn allemaal voorzien van de nieuwste processor van Samsung: de Samsung Exynos. Deze razendsnelle krachtpatser zorgt ervoor dat jij niet bang hoeft te zijn voor haperingen of vastlopende apps, want hij kan alles aan: van zware 3D games tot het runnen van meerdere apps naast elkaar. Daarnaast hebben alle ze allemaal een groot werkgeheugen van 12GB, behalve de 4G-variant van de S20, die het moet stellen met een werkgeheugen van 8GB.

Lange accuduur

Bij langdurig en intensief gebruik vraag je veel van de batterij van je smartphone. Ook hier is door Samsung aan gedacht. De S20 heeft een batterij van 4000mAh, wat genoeg moet zijn om gemakkelijk een dag door te komen. De S20+ heeft een batterij van 4500mAh en de S20 Ultra heeft zelfs een batterij van 5000mAh, zodat je je daar in ieder geval niet druk om hoeft te maken!

Pre-orderactie

Als je nog twijfelt of de S20+ of S20 Ultra iets voor jou is, laat je dan overhalen door de pre-orderactie! Als je namelijk één van deze twee toestellen bestelt voor 8 maart 2020, dan krijg je er gratis Galaxy Buds+ bij! Deze draadloze headset heeft een adviesprijs van €169,-.

Samsung Galaxy pre-order, Samsung Galaxy S20+, S20 Ultra kopen, Samsung, Samsung Galaxy S20+, Samsung S20 Ultra, Samsung Galaxy Buds+, Samsung Buds+, Samsung headset, Samsung Wireless Earphones

Samsung Galaxy S20-serie bestellen bij Belsimpel

De Samsung Galaxy S20 is te bestellen in zes verschillende varianten. De 4G-varianten zijn Cosmic Gray 4G, Cloud Pink 4G en Cloud Blue 4G en de 5G-varianten zijn Cosmic Gray 5G, Cloud Pink 5G en Cloud Blue 5G. De Galaxy S20+ is te koop in de kleuren Cosmic Black, Cosmic Gray en Cloud Blue. Van de S20 Ultra zijn twee varianten: Cosmic Black en Cosmic Gray.