‹ Alle nieuwsberichten

Motorola presenteert Moto G8 Power

Motorola presenteert Moto G8 Power

Vandaag heeft het Amerikaanse bedrijf Motorola de Moto G8 Power gepresenteerd. Deze opvolger van de G7 Power uit 2019 valt vooral op door de grote batterij die volgens Motorola tot drie dagen meegaat op één lading. Verder heeft deze middenklasser flink wat verbeteringen ondergaan, waaronder de camerasetup.

Tot drie dagen accuduur

De ‘power’ in de naam van deze smartphone slaat op de batterij, die een capaciteit van 5000mAh heeft. Motorola geeft aan dat dit genoeg moet zijn voor meerdere dagen telefoongebruik, zoals 21 uur series en films streamen. Vooral in dit prijssegment komt zo’n grote accu niet veel voor, dus het is fijn dat Motorola hieraan gedacht heeft.

Viervoudige camera

Waar zijn voorganger nog maar één camera had, heeft deze nieuwe versie op de achterkant een camerasetup met vier camera’s, die elk een eigen functie hebben. Zo heeft hij een groothoeklens, die gebruikt wordt om bredere onderwerpen vast te leggen. Dit is handig voor bijvoorbeeld landschappen of sportwedstrijden.

Ook heeft hij een telefotolens, waarmee je twee keer optisch zoomt. Dit houdt in dat je zoomt zonder kwaliteitsverlies. Als laatste heeft hij een Macro Vision-camera. Een macrolens wordt gebruikt voor close-upfoto’s, zoals in de natuur.

Verder heeft hij een schermupgrade gekregen. Met een formaat van 6.4 inch is hij vrij groot, wat hem goed geschikt maakt voor entertainmentdoeleinden, zoals het kijken van films en series. De verbeterde resolutie van 2300 bij 1080 draagt hieraan bij en zorgt ervoor dat beelden scherp worden weergegeven.

Vanaf nu te bestellen

De Motorola Moto G8 Power is vanaf vandaag te bestellen als pre-order bij Belsimpel. Het toestel is te bestellen in de kleuren Capri Blue en Smoke Black met een adviesprijs van €229,99.