‹ Alle nieuwsberichten

Motorola One Hyper exclusief verkrijgbaar bij Belsimpel

Motorola One Hyper exclusief verkrijgbaar bij Belsimpel

De Motorola One Hyper is exclusief verkrijgbaar bij Belsimpel en nu uit voorraad leverbaar! We zijn de enige retailer in Nederland waar je deze Motorola-telefoon kunt kopen. Dit betekent ook dat Belsimpel de enige plek is waar je de One Hyper in combinatie met een abonnement kunt aanschaffen.

Motorola presenteerde de One Hyper al begin december 2019, maar een exacte verkoopdatum was toen nog niet bekend. In het kort: de One Hyper heeft een voorkantvullend scherm, uitschuifbare selfiecamera, 64-megapixelhoofdcamera en ondersteuning voor snelladen.

Uitschuifbare frontcamera en 64-megapixelhoofdcamera

One Hyper blauwDe One Hyper is de eerste Motorola-telefoon met een pop-upcamera. De frontcamera is uitschuifbaar en komt pas tevoorschijn wanneer je een selfie wil maken. Dankzij deze techniek is een uitkeping voor de frontcam niet meer nodig. En dus bestaat de voorkant voor 90% uit beeldscherm. Hierdoor maak je optimaal gebruik van het 6.5-inchdisplay; ideaal voor filmpjes of series.

Aan de achterkant van dit toestel zit een dubbele camera, waaronder een 64-megapixelhoofdcamera. Deze camera maakt foto’s met scherpe details en nauwkeurige kleuren. Zowel de hoofdcamera als de selfiecamera beschikken over Quad Pixel-technologie: dit zorgt voor 4x meer lichtgevoeligheid en dus heldere foto’s bij weinig licht. Aan de achterkant zit verder nog een vingerafdrukscanner met daaromheen een notificatielampje.

De 4000mAh-batterij van de Motorola One Hyper ondersteunt snelladen dankzij de Motorola Hyper Charging-techniek. Met de meegeleverde 27W-oplader is het toestel in slechts 10 minuten laden klaar voor 10 uur gebruik. Gebruik je een 45W-lader? Dan is de telefoon voor 75 procent vol na een halfuur opladen.

Motorola One Hyper kopen

De One Hyper Deepsea Blue is vanaf vandaag uit voorraad leverbaar bij Belsimpel. Je koopt de smartphone los of in combinatie met een abonnement. Check dus snel de beste deal voor jou!

Meer nieuws over: