‹ Alle nieuwsberichten

Dagenlang bizar hoge kortingen bij Belsimpel

Dagenlang bizar hoge kortingen bij Belsimpel

Ook in 2020 komen de Bizarre Belsimpel Dagen terug! Om het nieuwe jaar goed in te luiden hebben we een extra lange editie van 17 januari t/m 26 januari. Dit keer dus tien dagen lang extra veel voordeel! Bekijk een overzicht van alle aanbiedingen op onze Bizarre Belsimpel Dagen-pagina!

2020 goed aftrappen met de Bizarre Belsimpel Dagen

Bij Belsimpel ben je natuurlijk altijd aan het goede adres voor scherpgeprijsde smartphones en accessoires, maar soms is dat kleine beetje extra voordeel ook niet erg! Tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen hebben we producten geselecteerd die dan nog goedkoper zijn! De afgelopen editites waren een echt succes, dus om dit jaar goed van start te gaan, hebben we een extra lange actieperiode. In plaats van 5 dagen, is er nu een periode van 10 dagen met extra voordelige aanbiedingen! Van vrijdag 17 januari tot en met zondag 26 januari zijn er scherpere deals, met én zonder abonnementen.

Losse toestellen of met een abonnement

We hebben weer goede deals voor iedereen die op zoek is naar een goedkoop abonnement of naar een goed geprijsd toestel. Er zullen weer scherpe deals zijn van OnePlus, zoals de grijze OnePlus 7 Pro met 256GB opslaggeheugen. De Google Pixel 4 64GB is met €76,- korting tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen, ook erg scherp geprijsd. Daarnaast hebben we op geselcteerde Apple-producten weer fixe kortingen! Zo kost de Apple iPhone XR 128GB in combinatie met een 7GB data en onbeperkt bellen en sms'en van Tele2 maar €40 per maand! Een losse iPhone XS 64GBheb je al voor €649,-.

Ben je meer op zoek naar een tablet met 4G? In combinatie met T-Mobile scoor je onder andere de Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019). Als je liever een van de nieuwste telefoons wilt, die je kunt uitbreiden tot een soort tablet: kijk dan naar de LG G8x ThinQ, want met €240,- korting is dit toestel i.c.m. dit een T-mobile-abonnement wel heel voordelig!

Goede voornemens?

Tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen zijn er natuurlijk ook weer leuke acties met verschillende accessoires. Aangezien het nieuwe jaar is begonnen en je waarschijnlijk wat goede voornemens hebt opgesteld, kan het zeker uit om hiertussen te kijken. Als je meer wilt bewegen en graag je prestaties wilt bijhouden, is een smartwatch of fitnesstracker wel iets voor jou. Stond dat al op je lijstje? Dan heb je geluk, want de Samsung Galaxy Watch Active 2 44mm in de kleur Rose Gold is nu voordelig geprijsd. Geen excuses meer mogelijk om niet te gaan hardlopen of zwemmen! Deze smartwatch is namelijk waterdicht en te gebruiken in het zwembad.

Is Rose Gold niet jouw kleur? De zwarte Huami Amazfit GTS is ook een van de selecteerde producten met een goede korting. Niet alleen tijdens het sporten, maar ook in rust is het zeker aan te raden. Het houdt bijvoorbeeld je hartslag en slaapritme bij en als je 'm verbindt met je telefoon, mis je nooit meer een notificatie!