‹ Alle nieuwsberichten

Gratis Google Mobile App nu ook voor S60-toestellen

De naam Google staat allang niet meer voor alleen de zoekmachine. Ook de e-mailservice Google Mail en de kaartendienst Google Maps zijn niet meer van het internet weg te denken. De software Google Mobile App vereenvoudigd het mobiele gebruik van deze en andere diensten. De gratis software is vanaf nu ook voor S60-toestellen zoals de Nokia E71, N96 en E75 beschikbaar.

Google Mobile App

Lokatie-afhankelijke zoekfunctie

Met behulp van de software kunnen Symbian-gebruikers onder andere het web doorzoeken, zonder door verschillende menu's te hoeven klikken of de browser te hoeven openen. Dankzij de optionele "My Location"-optie kunnen daarbij de zoekresultaten afhankelijk van de huidige lokatie getoond worden, bijvoorbeeld om de dichtstbijzijnde supermarkt te vinden. Daarnaast kan er met het programma ook eenvoudig gebruik gemaakt worden van diensten zoals Google Mail of Google Maps.

Gratis download

Gebruikers van S60-toestellen kunnen de Google Mobile App downloaden met behulp van de telefoon-browser door naar m.google.com te gaan. Op de website is het programma ook voor andere modellen beschikbaar, zoals Windows Mobile toestellen of Apple's iPhone.

Meer nieuws over: