‹ Alle nieuwsberichten

Het zijn weer Bizarre Belsimpel Dagen!

Het zijn weer Bizarre Belsimpel Dagen!

We gaan het jaar nog even knallend uit, want het zijn weer Bizarre Belsimpel Dagen! Van 20 tot en met 24 december kun je dus weer rekenen op extra scherp geprijsde telefoons met abonnementen en losse toestellen. Bekijk een overzicht van alle aanbiedingen op onze Bizarre Belsimpel Dagen-pagina!

Laatste Bizarre Belsimpel Dagen van 2019

Na de successen van voorgaande Bizarre Belsimpel Dagen, volgt er nu nog één laatste editie van de Bizarre Belsimpel Dagen in 2019. Van vrijdag 20 tot en met dinsdag 24 december zijn er scherpe deals, met én zonder abonnementen.

Op het gebied van abonnementen, zijn er onder andere scherpe deals van Tele2. Zo kost de grijze OnePlus 7 met 256GB opslaggeheugen in combinatie met een abonnement met 20GB data en 200 min/sms maar €30,- per maand! Ook bij T-Mobile ben je aan het adres voor scherpe abonnementsdeals. Hier scoor je onder andere de iPhone 11 en de Samsung Galaxy Note 10 extra voordelig.

Losse toestel-aanbiedingen

Liever een losse, simlockvrije telefoon zonder abonnement? Ook dan kun je bij ons terecht! Tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen zijn onder andere de OnePlus 7 en de Samsung Galaxy S8 extra voordelig geprijsd. Tussen de deals vind je ook de Oppo Reno, Oppo Reno 10X Zoom en de Oppo Reno 2Z. Liever een fysiek toetsenbord? Dan is de BlackBerry KEY2 of de BlackBerry KEY2 LE misschien iets voor jou!

Korting op JBL en de Google Home Mini!

Tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen is de Google Home Mini in het wit/grijs ook in de aanbieding. Deze kost van 20 tot en met 24 december nog maar €29,95,-! Met dit apparaatje maak je van je huis in een handomdraai een ‘smart home’. Heb je bijvoorbeeld een Chromecast of ‘slimme’ lichten? Dan kun je met een simpele ‘Hey Google’ je lichten aanzetten of je favorieten serie op Netflix starten!

Ook de JBL Flip 5 is tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen extra voordelig. Liever je muziek voor jezelf houden? Dat kan met de draadloze oortjes van Bang & Olufsen: de Bang & Olufsen BeoPlay E8. Tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen zijn deze afgeprijsd naar €129,95,-.

Tip: Kerstcadeau!

Nog op zoek naar een speciaal cadeau voor onder de boom? Bestel dan snel tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen! Als je zorgt dat we 23 december alle benodigde gegevens hebben, doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de 24e, nog net op tijd voor kerst, je pakketje in huis hebt. En let op: voor alle aanbiedingen geldt: op = op. Zorg dus dat je er op tijd bij bent! Bekijk alle acties van de Bizarre Belsimpel Dagen.

Meer nieuws over: